Nihalgvnyldz Kızlar ınternette gördüm ne kadar doğru bılmıyorum ? Yapan deneyen olumlu sonuç alanınız var mı bu testi belkı de batıl inanç bılmıyorum ama sizce ???
Duy_gu Nihalgvnyldz yani şöyle canım bende denemiştim ama ben denediğim de adete 15 gün falan vardı köpürücek yazıyor köpürdü ama testte negatif çıkmıs tı adetten 10 gün sonra kanda öğrendim
annesinin_beybisi Nihalgvnyldz doğru değil canım bu tür seylere inanma ben denemiştim . çamaşır suyu olan da gerçek değil kiminin idrarı çok asitli olduğu icin köpürüyor
Nihalgvnyldz Duy_gu ya bende dıyorum yapıyım negatıf çıksa da beklıycem sonuçta ıcım içimi de yiyor napsam bılmıyorum
mercimeginanne Nihalgvnyldz adete 14-15 gün kala genelde yumurtlama günlernizdir. Yani değerlendirmeniz gereken günler. Yumurta döllenince 6 gün içerisinde yerleşme olur. Sonra beta hcg değeriniz kana karışmaya başlar. Eğer yumurtlama gününüzü hesaplaymıyorsanız eğer OVULASYON TESTİ kullanmanızı öneririm
Nihalgvnyldz incisu yaaaa hahahah doğru dıyosun ama daha erken dıye böyle saçma saçma şeyler denıyorum evde ama gıdıp alıcam negatif çıksa da beklerım en azından vallahı ıcım ıcımı yıyor
incisu Nihalgvnyldz 14 gün var daha :)) gebelik yoktur adete 2 gün varken yada adet geciktikden sonra yapılır
Nihalgvnyldz incisu ya en azından negatifi görüp beklemek istiyorum olmazsa da allah bilir hayırlısı degılmıs derım gecen ay da adetıme yakın yaptım 10 gün kala beta verdım çıktı testte çıkmadı çünkü kimyasal gebelıktı
Nihalgvnyldz incisu 10.90 dı canım sonra adet günüm de adet oldum 2.62 ye düşmüştü kımyasal diye düşünüyorum doktor hiç bilgi vermedı ama