Elanurgvn61 Halime0810 Allahim kurban olurum güzelliğe bak cinsiyet tahmini yapamıyorum ama görünce Bi maşallah diyesim geldi Rabbım nazarlardan korusun acısını göstermesin inşallah 🥰❤
Srhkmc Halime0810 Kese Halime0810 Ne kadar doğru bilmiyorum ama kafa yapısı keskin hatları yoksa direk ovalse kız oluyormuş 🤔 Senin ufaklık mükemmel bir ovallikte maşallah 🥰 ( Sadece varsayım herhangi bir bilgim yok 😇 )
Halime0810 Çok teşekkür Elanurgvn61 Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah .. 💛
Senademir04 Halime0810 ayy maşallah maşallah nedense bı erkek gibi geldi Rabbim banada böyle görmeyi nasip eder inşallah ben daha cokkk yolun başındayım🤲🤲💚
Halime0810 Senademir04 ayy canım benim inşallah sen kaç haftaliksin Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 💛
Mucizem_211 Halime0810 maşallah gördüğüm gibi içimden erkek çekti hislerim çok kuvvetli sağlıklı olsunda
Senademir04 Halime0810 daha coook yeni3+4adet tarihine göre tüp bebek tedavisi görüyorum ben de Perşembe kan verecem inşallah testlerinde güzel çıkar o güzel haberi bende alırım 🤲idrar testlerin pozitif💪
Halime0810 Senademir04 ay inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum ☺️ Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın..