Minikmucizemmm Kızlar bugünden beri geçmek bilmeyen şiddetli bel ve karın ağrısı var sıcak duş aldım ama bel ağrısı hala geçmedi 😔 anlayamıyorum gerçek mi değil mi
ZeynepKara Minikmucizemmm benimde aynı öyle duş aldım az önce ama geçmedi ve sürekli bebek kendini kasıyo bi yerde toplanıyo yalancı mı gerçek mi bilmiyorum 😞
Ardanyal Minikmucizemmm gerçek sancı belden girer karına ve kassığa yayılır. Uzanınca yada duş alınca geçmez ama bilginiz olsun. Şimdiden hayırlı doğumlar. Bizde 37+5 olucaz yalancı sancılar sadece karnımın alt kısmında var kısa sürüp geçiyor
Nurr Minikmucizemmm ayni seyleri yasiyoruz canim benim karnim sert bide anlamiyorum gercekmi yalanci mi nişanim da geldi benim ama duzenli sanci yok 🤷
Nebiyeee Kiz bende 39 oluyorum aksam karin ve sirt agrim oldu adet gibi sonra duş aldim hemen gecti simdi sinir oldum yaaa dogurmak istiyorum artik
Minikmucizemmm Nebiyeee Benimki geçmiyor oturuyorum yok yatıyorum yok kalkıyorum yok ama anlamadım ne nişan geldi ne su hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum Çarşamba kontrolde sancım 80 çıkmıştı acaba açılma oldu mu bakmıyor ki doktorda
Minikmucizemmm ZeynepKara Benimde aynı karnım taş gibi resmen hastaneye gidicem bi yandan da gitmek istemiyorum
ZeynepKara Minikmucizemmm bende gitmek istemiyorum çünkü geri yollayacaklar biliyorum nişanım gelmedi suyumda öyle bekliyorum bakalım
Asrinbaby Minikmucizemmm aynı durumu ben 2 haftadır yaşıyorum nst de 100 u görüyoruz ama cm açılma yok 😣 bugün sabahtan beri belim agriyo kasiklarim sertleşiyor ve dayanılmaz bir ağrı alıyor ama eminim yine yalancı sanci 🙄
Asrinbaby Minikmucizemmm evet nerden tahmin ettin? Normalde 2 3 günde bir girerdim tuvalete bugün 3 kez girdim valla
MbsN Ay kizlar bu dediginiz herseyi Ben her gun yasiyorum🙄 Daha 28 haftaligim yalanci sancimi demek yani aslinda bende bir kac gun once agrilara dayanamayip acile gitim bebegin basi asagida ama acilmam yoktu
Minikmucizemmm Asrinbaby Bende öyleyim canım Doğumun yaklaştığına işaret derler İshal ben şuan evin içinde dört dönüyorum böyle bir bel ağtısı olamaz kuyruk sokumundan itibaren
Minikmucizemmm Nurr Benimde nişanım falan gelmedi ama şuan kasıklarıma iğne batıyor gibi ve belim aşırı ağrıyor dolanıyorum evde 😔
Nurr Minikmucizemmm ishal bende de var doktoruna bi sor canim yada gidebilirsen git ilk gebelik olunca tecrubesizlik var bizde 🙈
Minikmucizemmm Nebiyeee gitmedim canım maalesef eşim dün gece belime sıcak suyla masaj yaptı bı tane de parol içip yattım geçti ağrım çok şükür 🙏