GGkaya3435 Kızlar haftasonu park yatak alıcaz başka zamanım yok memlekete gidip doğuma kadar orda durucam. EN İYİ PARK YATAK HANGİSİ ? Kraft Baby&Plus Kanz Pierre Cardin En kullanışlısı hangisi kullanan alan var mı lütfen yardım edin?
Duyguynrky GGkaya3435 ben baby&plus aldım ebebekten sallanma özelliği filan çok güzel ve fiyatı çok uygun
Littlemisssunshine GGkaya3435 canım joie excursion change &rock park yatağa da bak derin. Çok kaliteli. Biz ondan alacağız. Ebebeklerde satılıyor. Git gör, sonra istediğin zamanda siparişini verirsin. İnternetten de satışı var çünkü..
Nurtenaslan GGkaya3435 baybmax civilden aldım kizim 3 yasina kadar yatti simdi yine hamileyim kizima baza aldım bebek yatacak çok saglam kullanisli eğer hamile olmasaydim kizim hala yatardi
Ceydaa61 Littlemisssunshine geçen hafta bahsettiğin yatağa baktım. Aynı yataktan mı bahsediyorız acaba. Fiyatı 700 tl miydi?
GGkaya3435 Littlemisssunshine nette biri yorum yapmış sallanma özelliği yok diye.Ama ürünün açıklamasına baktım sallanan bir beşik yazıyodu anlayamadım
Bahar54 Bizde joie excursion almayi dusunuyoruz diger park yataklara gore gorunusu daha kibar geldi bana ve kaliteli duruyordu.
Mineszn GGkaya3435 kanz aldık biz memnunuz sallama özelliği alt değiştirme yeri kendisinin içeri girip çıkması için fermuarlı bölme (ilerki yaşlarda) eşyalarını koymak için bir göz çibinlik müzik çalar ve titreşim veren bir alet var pille çalışıyor biz memnun kaldık
Guldenn GGkaya3435 ben bu ikisi arasında kaldım https://www.ayhancocuk.com/prego-cosmos-8026-bebek-oyun-parki-yatak-besik-p103.html https://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-rock-park-yatak-p-joi-p1402bacsso004/
GGkaya3435 Guldenn birinci linkteki Prego yazıyo o da güzel duruyo ama bilindik marka değil sanki.Bir de böyle çok araç gereci ıvır zıvırı olanlar dayanıksız olacakmış gibi geliyor nedense 😑
tuanis35 Guldenn canım prego gayet kaliteli bir marka. Bu park yatağı gidip yakından görmeni öneririm eğer ki park yatak alacak olsaydım bunu alacaktik. Diğerleri gibi naylon değil kesinlikle.
Ozlemm GGkaya3435 kraft garden aldim.. simdilik cok guzel gorunuyor. Tavsiyem Netten alın cok Daha ucuz oluyor 😉
Ceydaa61 Littlemisssunshine çok beğendim aklım hep onda. Netten daha uyguna bulurum diye almadım ama hiçbir sitede yok. Stokta kalmamış😭 ebebekte de daha düşmez fiyatı herhalde
Guldenn GGkaya3435 prego genelde çok duyuyorum bende sadelikten yanayım joieyi alabilirim ama mağazada görmem gerek ilk 😁