gamzosgamzos Nimet_erkaya3 kızıma hamileyken kız çıkmıştı dogru yani simdiki bebekte yine kız cikiyordu ve bugun doktor kıza benziyor dedi 😊ama ben gerceklik payina inanmıyorum denk gelmistir bence
Minnakkurabiyeveannesi27 Elika0 neye göre bakıyorsunuz acaba ben kaça bir türlü anlamıyorum son adet tarihi mesela benim 23 Haziran ama bebek temmuz da tutmuş olması lazım yumurtlama zamanına göre ben temmuz mi diyeceğim yoksa Haziran mi
Elanurgvn61 Nimet_erkaya3 Valla ben çin Japon rus bütün takvimleri denedim erkek çıktı bir kaç hafta sonra ogrenicem cinsiyetini haber ederim😂😂
Aleyna_yrn22 Nimet_erkaya3 doktora gittim kız demişti merak edip cin takviminden baktım onda da kız cıktı 😀😀 yani allah bilir de yani öyle şeyler birazcık tuhaf
Miniklimonum Nimet_erkaya3 erkek yazıyordu oğlum olacağını öğrendim ama inanarak bakmamıştım Allahtan gelen buymuş diye bakıyorum 🙏❤️❤️
Aleyna_yrn22 Şimdi kendi doğum tarihimle hesapladım erkek çıktım 😂😂😂 ama ben kızım kafası karıştı heralde
Elika0 Minnakkurabiyeveannesi27 doğum tarihiniz ve gebe kaldığınız aya göre bakılıyor internet sitelerinde direk hesaplayabilirsiniz son adet tarihinizi girerek