Fatmaaozsy Sabah uyanınca her yerim et bürümüş gibi o kadar çok ağrıyo ki özellikle bacaklarım sizde de oluyo mu hamile yastığı alsam mı acaba diye düşünüyorum onun faydasını görür müyüm kullanan var mı aranızda
Nutellaaaa Fatmaaozsy ben kullanıyorum aşırı rahat hiçbi yerim de ağrımıyor doğumdan sonra kullanıcam o kadar alıştım
Prensesiminyolculugu Fatmaaozsy kesinlikle hamilelik sürecinde aldığım en faydalı şeylerden biri 14.haftamda kullanmaya başlamıştım ve şuan onsuz düşünemiyorum düşünmeden alabilirsiniz
Nutellaaaa Fatmaaozsy çok erken aldım ben 10. Haftam falandı şimdi 25 .olduk göbek büyükce dönmek de zor oluyor o yüzden çok iyi
sivlimglsh Bende kullanıyorum akşama kadar iş yapıp belim ağrıyınca koltukta bile onunla uzanıyorum çok rahatlatıyor e bebekten almıştım 200 TL civarına
Momofelisa Hanımlar aldığınız ve memnun kaldığınız yastıkların marka modelini mümkünse fotolarını atarsanız çok sevinirim. Bende almak istiyorum ancak baktığım bütün modeller için bir iki olumsuz yorum var. Çok kararsız kaldım.
Nutellaaaa Momofelisa trendyolda u şeklinde 65 tl ye aldım indirimden yine o fiyatlarda bulabilirsiniz