kadifemsii Ahsevcan ilk hamileliğimde 10 kg almıştım kızım 4.100 doğdu şuan 15 haftalığım kilo almadım henüz 😬
Mommy21 kadifemsii bu aldığımız 6 kilonun içinde bebeğin kilosu ,suyu, eşi falan da giriyor değil mi :)
Mommy21 kadifemsii ya teşekkür ederim, bir ara bir arkadaşım bu 6 kilonun hepsi senin dedi üzülmüştüm ben de ona çiş yapınca bile öncesi ve sonrası tartıda farkediyor nasıl bebeğin kilosu vs sayılmaz dedim de o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 🥰🥺😍🐣🥰🌼
Fadikb Ahsevcan 32. Haftamda bebeğim 2000 gram ben 4 kilo aldım.şuan 34 haftalık oldum 2 gün sonra kontrolüm var bebişim kaç kilo oldu bilmiyorum 🥰 ama ben hala 4 kilo almış görünüyorum ☺️
Mom3834 Ahsevcan 36 cm 1 kilo 5 grammış. Hiç kilo almamıştım. 30. Haftaya giriyoruz 1 kilo almışım sonunda 😁
Zeyneb12 1Ezgiii nasıl bu kadar az kilo almayı becerdin tebrik ediyorum seni 👏🏼 Ben herhalde 15 kiloyla bitireceğim
RumeysaNur34 İlk hamileliğimde 16 kilo aldım 🙂 kızıma hamileyim şimdi 22 haftadayız 10 kilo vermiştim geçen tartıldım kontrolde 3 kilo almışım 😊