Elfgkhn507 Herkese merhaba ,bugün kontrolüm vardı 16+1 hafta 184 gram dedi doktorum. Haftasına göre fazla mı ,doktor bi şey demedi(biraz da yoğundu hızlı geçti)ama sonradan kendim bakınca normal aralığa göre fazla geldi😕Bi sıkıntı yaratır mı bu durum acaba?
kadifemsii Elfgkhn507 fazla olduğunu düşünmüyorum ki olsa bile sorun yaratmaz gelişimi önde derdi doktorunuz. Ben en son 13. Haftalıkken gitmiştim 100 gr demişti gelişimi öndeymiş kızımda da böyleydi doğuma kadar gelişimi hep önde ilerledi. Korkma yani kötü birşey değil
Miniklimonum Elfgkhn507 maşallah bin maşallah korkma kuzum bebişin güzel besleniyor kilo alıyor öyle şeylerde doktorların bilgi vermemesine uyuz oluyorum ha ben gidiyorum 10 dk muaneye ediyor orda bir sohbet ediyoruz ondan sonra odasına geçiyoruz birde orda 10 dk konuşuyoruz randevuyu saatle veriyor sonuçta muaneye dakikasına göre saat versin ben hangi su kaç pH onu bile oturup konuşuyorum 4 kere bu kadar cm bu kadar gram haftaya şunlar olcak bu hafta bunları yaşayabilirsin diyor Allah ondan razı olsun vallaha ne doktorlar var 🙏