Gizemselcuk 13+6 günlük hamileyim . Bulantılarim yüzünden yeterli beslenemedigimi düşünüyorum direk bebeğe kilo aldiracak yiyecekler var mı ? Varsa nedir tecrübeli olan anneler benimle paylaşırsa çok sevinirim 🙈😇🤗
Babies16 Gizemselcuk bana koy yumurtasi cok farkettirdi.ramazamda hergun yedim.bebek haftasiyla uyumluyken 1 ayda 2.5 hafta one gecti.
Babies16 Gizemselcuk bu arada ben ilk 14 hafta sadece cizi kraker yedim.bebegin kilosu o haftalarda yine hep ondeydi yemege cok takilma baslarda cok etkilemiyor.sonra normale dondu.simdi yine onde baya
Merrcimek Gizemselcuk Henüz senden beslenmiyor depodan gidiyor canım endişelenme ☺️ Sen sütünü yoğurdunu ihmal etme
Aysesare Elifemir hahahaha harikasınız ☺️ Bunları okuyunca direk annem aklıma geldi kendisi Doğumhanede çalışıyor sürekli doktorlardan bilgi ediniyor kesin olmamakla birlikte iyi geldiğini bende annemden öğrendim ☺️☺️
SunaHakanKaraman Kuzum stres yapma o senin gerekli vitaminlerinden alıyor zaten ama yumurta, yoğurt, muz, kaşar, ceviz. Bunlar genel bir öneridir bende aynı şekilde beslenmeye calısıyorum. Sağlıcakla al bebeğini kucagına insallah 🙏😊
Gizemselcuk SunaHakanKaraman Valla içimi rahatlattin canım sürekli bı indise içindeyim ona yetemiyorum diye düşünüp duruyorum 🙏🏻 Dediklerini alıp yemeye baslicam teşekkür ederim 😍
SunaHakanKaraman Gizemselcuk hayır hayır sakın sitres yapma. O besleniyor emin ol. Hem bunlar seni rahatlacak hemde bebişe kilo olcak oh mis 😊
Gizemselcuk Babies16 İşte ister istemez endişeleniyor insan . Ama bu bı nebze içimi rahatlatti teşekkürler 😍