Boncugummmm Bgun sulu köfte yaptm bnm yaptgım dagılıyo bi kısmı nerde eksiklik yapyorum acaba . Szler nasıl yapıyosunuz
bahtnurr1 Boncugummmm kıyma ince bulgur baharat soğan sarımsak koyuyorum ben sadece ve kızartmıyorum. İyice yoğurmak gerekiyor belki 1-2 kaşık un ekleyebilirsin içime tutar birbirini
Pambix Boncugummmm Pirince ilaveten ben az irmik yada kısırlık bulgur da ekliyorum ben elimde ne varsa .pirinç yerine sadece kısırlık bulgur da olabilir tamamen zevkine kalmış canim. Yuvarlarken una at bulansin mutlaka yemegin suyu kaynarken atarsın köfteleri kendini tutar dagilmazlar
Makskala Boncugummmm offf canım çekti keşke böyle bir başlık görmeseydim 🙈 keşke yemeli içmeli şeyler içerir yazsaydınız
Gizemin-minnakI @"Angk her 200 gram kıyma İçin 2 yemek kaşığı kısırlık bulgur gibi hesaplıyorum ben dağılmıyor . Sarımsak katan da var . Ama ben soğan rendeliyorum .
Busur40 Yumurta un ve kısırlık bulgur koymalısınız en önemlisi iyice özleşene kadar yoğurmak, yoğuramıyorsanız malzemeleri katınca robotta çekin bıçak onu dağılmayacak hale getiriyor ben öyle yapıyorum
Boncugummmm Makskala ılk defa böyle bişey sordum canım hakkını helal et ya😪zaten beceremedim hiç olamamış gbi düşün😟
mutlufatos19 Boncugummmm köfteleri bira kaç tane yuvarla sonra bi tavada su isit içine at gene dağiliyorsa iyice yoğur sonra köfteleri yuvarladıktan sonra ben fırın tepsisine alıp biraz isi gösteriyorum ama benim dediğim sulu köfte tavuk gögüslü olan kıtmalı değil
Havvayy Boncugummmm bir su bardağı ince bulgur bir tatlı kaşığı tuz bir yumurta ve bir tavuk göğsünün yarısını kıyma yapıp iyice yoğurun tavana dahi atsanız dağılmaz tavuk kıyması sertleştiriyo ve suda asla dağılmıyo