NBA Gzm23 ulturason la bakıyorlar 2 boyutlu siyah beyaz risk oranı hesaplanıyor ve kan değerlerini alıyorlar bir hafta sonra çıkıyor değerler özelde devlette 15 günü buluyor
Zeytininannesi01 Gzm23 ben aç gitmiştim ama farketmiyormuş doktor bunu belirtmediği için aç gitmiştim ultrason ile bebeğe ölçüm yaptı sonra da kan tahlili verdim 15 gün sonra sonucu çıktı çok şükür temizdi sonuçlarım ☺️Bu arada devlet hastanesinde yaptırmıştım
NBA Fark etmiyor ama ben aç gittim bol su içip çünkü kan değerlerine de bakıyorlar kan vermek aç karnı her zaman daha iyi canım
Aysegul9371 NBA ikili testte bakılan kan değerinin açlıkla veya yoklukla ya da su ile bir alakası yok. Kan şekeri kolestrol vb.durumlarda açlık önemlidir. Hemşire olarak açıklama gereği duydum
NBA Gzm23 su her zaman yararlıdır ulturason da hangi organa bakarsan bak su içmeni söylerler genelde sebebini bende bilmiyorum içmeyebilirsinde
Gzm23 NBA nasıl Yaa devlette yaptırcam bir hafta sonra özeldeki doktoruma gösterecektim 15 gün sonra olması kötü oldu yaa
Aysegul9371 NBA yine ilk defa duyuyorum 10 yillkm hemşirelik hayatımda usg de bakarken su içmek detaylı usg de tok olmayi anlarımda
Yzaman Gzm23 Ama e nabız a düşse bile olmuyor bana mesaj geldi sonuçlar çıktı diye e nabız dan gördüm sonuçları gittim hastaneye sonuçlar çıkmış ama raporlanmamis dediler gelmeden önce arayın dediler (devlet hastanesi )
Loveis16 Gzm23 özellikle bir şey söylemiyorlar ama ben gittiğim gün bebek ne yaptıysam dönmedi istediği pozisyonlara. Kek çikolata ne varsa yedim işe yaramadı. Yarın gelirken mutlaka tok gel tatlı şeyler ye dedi öyle gitmiştim hemen bakabilmişti 😊
Gzm23 Loveis16 yaaa tok gitmek daha faydalı o zaman benlm bebek turşu seviyor Galiba turşu gideyim 😅😊😊😊
Gzm23 Yzaman ama Ben sonuçları almaya gitmeyeceğim o sonuçları e nabızdan özeldeki doktoruma göstereceğim raporlanmadığını diğer türlü nasıl öğrenebilirim gitmeden arasam bilgi verirler mi
Tazee-annee Gzm23 2hafta sonra bende gidicem doktorum 3-4 saat aclıkla idrara sıkısık gel cinsiyetinede bakarız hemde 2li testini yaparız demişti 🤔
Gzm23 Tazee-annee yaa teşekkür ederim doktor sana demiş yine bana demedi ayırca kaç haftalık ki cinsiyete bakıyor