Dila71 Kizlar 21 Ekim gününe sezeryan günü aldım bugün. İnşallah sağlıkla yavruma kavusurum. Çok heyecanlıyım , benimle aynı gün doğum yapacak olanlar var mııı 🤗 birde tecrübeli annelerimiz sezeryan önerileriniz neler ilk gebeliğim pek bilgim yok ☺️
Denizyildizii Dila71 kac haftalik oluyorsun cnm. Benimde 25 gibi falan olacak galiba Perşembe gün verecek doktor. Spinal mi olacak
Sbdbdbsh Dila71 maşallah canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun az kalmış bizimkisi 8 Kasım inşallah zaman durmuş resmen ya
Denizyildizii Dila71 Ben genel olucam. 2. Olacak bu. Yanina kahve makinesi ve nescafe götür bol bol. Gecelik ilk gün için rahat oluyor. Depend aldım bu sefer ilk sezaryende orkid gece kullanmıştım yetti aslinda ama çok rahat diyorlar bi denemek istedim sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Dila71 Denizyildizii sizde sağlıkla kavuşun inşallah 😍 depend bende aldım , ameliyat sonrası çok zor mu sizin ikinciymis tecrübeniz vardır
Dila71 Sbdbdbsh teşekkürler canım inşallah sende sağlıkla kavuşursun yavruna. Zaman bana o kadar hızlı geçti ki inan , hala inanamıyorum doğum yapacağıma
Denizyildizii Dila71 yok cnm zor falan değil gayet rahat geçti. Zaten agri kesici yapiyorlar aninda ağrı kesiliyor. Kendini zorlamadan bol yürüyüş yaparsan bol sıvı alırsan daha kolay toparlanırsın
Dila71 Meltem1991 ben direk filtre kahve götürmeyi düşünüyorum canım ama burda Nescafe diyenleri de okumuştum
Meltem1991 Dila71 him anldm 😊 hastanede İzin veriyorlarmi hiç denemedm nescafe içmeyi bnde sezeryan alcamda ama günü belli değil
Evhanimi Dila71 benimde yarın. Tam belli olacak 20 veya 21 inde alacak üçüncü sezeryanim olacak senin varsa özellikle merak ettiğin bı konu yardımcı olurum
Dila71 Evhanimi sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰 dayanılmaz bir ağrı yaşaniyor mu yani bebeğe yetip yetemeyeceğimi çok merak ediyorum