12mommy 9 hafta 5 gunluk gebeyim covitliyim 10. günüm bugun kahverengi akıntım var ve kasiklarim gunlerdir cok agriyor idrar yolu enfeksiyonumda var gerci ama bu kahverengi akıntı ne alaka hamileyken 😔korktum açıkçası
akgunbirsen 12mommy bence doktorunuza gidin. Kanama hiçbir şekilde normal kabul edilemez. Kötü örnek vermek istemiyorum o yüzden siz önleminizi alın.
akgunbirsen 12mommy tabiki de. Komşumun başına geldi hamileliğin başında covid oldu kanaması geldi leke şeklinde ertesi gün gitti. Maalesef kürtaj olmak zorunda kaldı.
Burcumay 12mommy merhabalar bende aynı haftada covid oldum ve kahverengi lekelenmeleri yaşıyorum.şimdi nasıl oldunuz merak ettim inşallah her şey yolundadır 🙏
12mommy Burcumay cok cok cok sağolun ❤️🌼cok iyisiniz cok iyiyim cok şükür 🙏🏾 umarım sizde iyisinizdir uzun bir süre enfeksiyondan dolayı akıntılarım oldu ilaçlarla geçmedi kendiliğinden geçti cok şükür
Burcumay 12mommy iyi olmanıza sevindim🙏Çok şükür lekelenmelerim çok azaldı ancak dediğiniz gibi akıntımda var inşallah hepsi geçerde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı…çok korkuttu bu hastalık beni bebek olunca insan çok endişeleniyor…
Aysckzgnc Merhaba, gönderinizi yeni görüyorum, hamilelikte nasıl geçti covid? Ben de temaslıyım ve öksürüyorum olabilirim o sebeple gerildim biraz