ZZeynepP1903 Kızlar merhaba, letgodan bi beşik begendım sadece 5 ay kullanmış sordugum kişi herşey içinde dahil 380 tl fiyat söyledi. Ölçülerini 60a 90 dedi fiyatı bana iyi geldi ama sizce nasıl fikir alabilir miyim ?
Elfelf475 ZZeynepP1903 bu ebat maksimum bir senelik bilginiz olsun ben o yüzden büyük baktım aldım Meltem mobilya diye arattım 2000 TL sıfır ben 500 e aldım tertemiz maddi durumum da iyi ama bence bu tarz şeyler boşuna para vermekten başla bir şey değil Gardrobu sağlam olsun yeter dedim ben cunku en az 5 6 yıl kullanılıyor 👌🏻
Yamacin-Annesi ZZeynepP1903 bunun 60×120 sini bende letgodan kullanılmamış aldım içine yatağını uyku setini alicam Trendyolda e ebebekte 900 1000 tl ydi o kader para vermek istemedim temiz kullanılmamış buldum 350 tl ye aldim bence bak büyükleride var ve dolapta beşik olarak dahq çok çeşit var
mathildaa ZZeynepP1903 bende aynısından var arkadaşımdan ödünç aldım 7 8 aydan sonra yatiramadi canim. Bende yatak odamıza aldim anne yani besik olarak bi sure kullanicam
IzmirliBurcu ZZeynepP1903 o kadar bilemicem ama zaten bi süre sonra destekle ayağa kalkıyorlar çok derin değil bu beşik görünüşüne göre, düşmesi çok olası çocuğun. Yine de kullananlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur
Fatmakara97 ZZeynepP1903 ikinci el için biraz pahalı bence zaten sıfırı 600 TL buna benzerler Trendyolda ve uzun süre kullanamazsınız hem bebek sığmaz hemde 6 7 aylıktan sonra derin bi beşik olmadığı için tehlikeli olur düşebilir
mathildaa ZZeynepP1903 aynen sığmamis iri bi çocuk degil ayrica. Oyle diyince bende 6 aylığa kadar falan yatırırım diye aldim
mom8327 ZZeynepP1903 canım kuzenim de aldı böyle hem sonra nereye kaldırıcan derdi var hem de kısa süreli kullanılıyor alacaksan ya park beşik al ya da onun boyutlarda karyola al. Park beşik görüntü olarak beğenilmiyor ama bence en mantıklısı uzun süren kullan sonra kaldır çanta kadar yer kaplıyor
minnakannesi1 ZZeynepP1903 1 2 yaşına kadar imkansız yatamaz.. ben park yatak aldim anca 2 buçuk yaşına kadar dönüyorlar ve her kenara çarptığında uyanıyordu hem bebek için hem anne için rahatsız edici ucuz die çocuğu rahatından etmeyin ben bunun benzerini 6 aya kadar kullandım..
ZZeynepP1903 IzmirliBurcu kademeli oldugunu söyledi asagı yukarı ınebılıyomus ama bakalım artık tesekkür ederim
ZZeynepP1903 Civcivinannesiii öyle mi dıyosunuz bi iki yasa kadar idare edecek bıse alayım dedim ileride odasını yapacagım için ama bılemedım şimdi
ZZeynepP1903 mom8327 ya acıkcası sımdılık hanı idare edicek bise bakıyodum iki yasına kadar falan sonra oda yapacagımız için böyle uygun bişe olsun dıye dusundum ama şimdi herkes böyle yazınca kararsız kaldım 😅
ZZeynepP1903 Elfelf475 ya aynen cok şükür almadan yana sıkıntı yok ama aynı dediginiz gibi düşünüyorum. Sizde letgodan mı arattınız
Elfelf475 ZZeynepP1903 ben dolaptan aldım letgoda da vardı ama Kuruluydu arabaya sıgmaz diye almadık onu bu kargoyla geldi evde kendimiz kurduk 🤭