BsrSEN 13 günlüğüz ve tek meme emiyor ne yaptıysak diğerini aldıramadık.Var mı bu konuda tecrübesi ya da tavsiyesi olan?
Yavrukuslar BsrSEN benimde kızım öyleydi canım ayakta kucağımda pışpışlayıp sallaya sallaya emziryordum durup oturduğum an bırakıp ağlamaya başlıyordu bir süre öyle idare ettim sonra kendiliğinden düzeldi
BsrSEN 07-02-2019 evet .her türlü kombinasyonu denedim hiç bir türlü almıyor .Meme başı mı küçük acaba dedim aparat aldım olmadı
07-02-2019 BsrSEN mama werıo musunuz bana hemsıreler enjektorle mama werıp kandırıp memeye wer ole dene demıslerdı
BsrSEN 07-02-2019 mama vermiyorum.sağdığım sütü üstten akıtıp kandır dedi ebeler bana da .Yapıyoruz , üstten akanı yutuyor devamını getirmiyor
07-02-2019 BsrSEN süt gelmedıgı ıcın emmıyor buyuk ıhtımal ama emmezsede sut gelmıyor ıste allah yardımcınız olsun ıns emer
BsrSEN Yavrukuslar evet ben de ayakta emziriyorum oturunca bırakıyor .Sizden umutlandım inşallah düzene biner az daha büyüyünce
BsrSEN 07-02-2019 sağdığım zaman güzel süt geliyor .Emsin diye verdiğimde ağzının içi süt doluyor onu yutuyor ama gerisi gelsin diye çekmiyor, öyle bekliyor.sağ memeyle derdi var 🥺