Ozlemyldry 23 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan öncede kabızlık sorunum vardı yine var. 4 günde bir çıkıyorum duphalac ilacı içiyorum faydası Yok kayısı felan yiyorum hiçbir faydasını görmüyorum be yapıcam Karnım o kadar ağrıyorki dayanamıyorum artık.
Gizemgizem Ozlemyldry Ben en son care eczaneden gliserinli fitil aldim doktorum onermisti hemen ciktim tuvalete sonra bagirsaklarim boşalınca bi sure rahat ettim
Saremelek Ozlemyldry bende öyleyim duphalacı gece yatmadan önce aç karnıma içiyorum sabah kalkana kadar işe yaramış oluyor faydası oluyor ben hergün bir bardak sade kefir içiyorum çok faydası oluyor
Suhus000 Ozlemyldry bol su iç bide aç karnına meyve ye erik felan sindirimi kolaylaştırıyor bende yaşadım bi ara
Kubraasya Ozlemyldry cnm bende cok kotu kabız olmustum hamılelıgımın ılk aylarında sıvı tuketemedıgım ıcın ama kayısı hosafı ıc kayısı ye bol bol ıyı gelıo ben ole kurtuldum
Saremelek Ozlemyldry bana ilk kendi doktorum yazmıştı kullandım şimdi bitşnce gidip eczaneden alıyorum 20 lira
Gizemgizem Ozlemyldry Tabi ben telefonda sordum al dedi zaten cok ucuz bisey dolapta saklanio erimesin diye fitili kullaniyorsunuz 5 10 dk sonra cikiyorsunuz
Gizemgizem Ozlemyldry Denemediğim kalmadi 1 kilo kuru kayisi incir yedim resmen ceviz ceviz suyu zeytinyagi armut aklina ne gelirse duphalac vs ama orda skistiysa once bir acmak temizlemek gerkiyor sanirim 1 kez kullandim sonra da bir daha kabizlik yasamadım
Suhus000 Ozlemyldry hmm o zmn doktora söylemelisin daha önceden de olduğunu hamileleliğinde daha büyük problem yaşadığını cnm
Ecenurmt Kefirin faydası çok kendiniz yapamıyorsanız altınkılıç sade kefir alabilirsiniz Ya da inciri akşamdan zeytinyağına yatırıp sabah kalktığınızda yağ ile birlikte tüketebilirsiniz
EzgiKizilates Ozlemyldry Doğanay acılı şalgam iç 😁 ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor bana tadı da çok güzel
Gozdenur Su icmeye alis. Gunde 2 litre. Hic zorlanmazsin, emzirme doneminde de su icmek yeterli diyorlar.
Saremelek Gizemgizem 5-10 dk mı😳 benim bigüni buluyo reçetede öyle yazıyo zaten ayrıca dolaba koymayın yazıyor 25 derecede oda sıcaklığında saklayın diyor
Saremelek Gizemgizem fitilden mi bahsediyordunuz pardon bu fitilin adı ne acaba ben çok çekiyorum kabızlıktan doktorum hiç bahsetmedi bana fitilden
Durdudiler Ozlemyldry bnde öyleyim ilaclar da tetikliyor maalesef. Bol su yürüyüş kefir bunlar iyi gelio. Bir çay bardağı zeytinyağı içtiğimi bilirim ama hiç bi işe yaramamıştı sivilce yapmaktan başka. Acı tursu da iyi gelio
Duamm Ozlemyldry kan ve vitamin ilacı kullanıyosan 1hafta bırak konposto ye iç normale dönüyosun cnm geri tekrar içe bilirsin ilaclarnı