Natcan halimos25 canım hapta kan sulandırıcı ilk üç ay hapı kullanıyorum sonra kesiyor ama iğne doğuma kadar devam
halimos25 Natcan anladim benim doktor ikisini aynı anda kullandirmiyormus vermemis o yüzden sadece iğne canım benim
halimos25 asbehra insallah canım Evet benimde aynı kalbi oluşmuş ama duyulamayacak kadar çok yeni dedi haftaya duyarız insallah dedi
halimos25 Natcan benim çok oluyor daha şimdiden çok erken oldu bel ağrısı ama normalmiş kanama olmadıktan sonra doktor öyle söyledi
MMmerve_ asbehra kanama falanmı oldu pekı? Sızde herhangı bı degısıklıl varmıydı yoksa kntrole gıdıncemı anladınız
Aserpil asbehra ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikincisi gayet güzel bir hamilelikti. Oğlum 8 aylık. hamileyim düşük riskim var kanamam var ağrım var tabii şu anda iyiyim çok şükür ilaçlardan dolayı sanırım
halimos25 asbehra ben gün içinde yatıyorum sürekli mecbur kalmadıkça kalkmamaya çalışıyorum kasık ağrılarım oluyor evet doktora bugun sordum onlar olacak bu haftalarda dedi
Aserpil asbehra benimde var hareket ettikçe daha çok oluyor. Kanamam bu gün tamamen durdu gibi çok şükür . Minik oğluma rağmen idare etmeye çalışıyorum