TuubAda Dmndmn selam sevgi de yaptınız sanırım doğumunuzu kimle takip oluyordunuz? Bir de sezaryen sanırım nasıl geçti ben de 39+6 oluyorum biraz tedirginim işin aslı 😒 sizin nasıl ilerledi süreç?
Gamzeparlak1 Dmndmn Bugun benim gittiğim hastane de fark yok dedi de o yüzden sordum. Cogu hastane isteğe bağlı sezeryani daha pahalıya yapıyor. Ne saçma.
Gamzekvr Oncelikle gecmis.olsun,gözünüz aydın 🥰 Allah analı babalı buyutsun. Hemşire neden bastırdı ben onu anlayamadım tam ,sezeryanla ilgili çok korkularım var o yüzden soruyorum😔 çok ağrılı birseymi Dmndmn
Gonul_enes Gamzekvr icindeki pis kani tahliye etmek icin bastiriyolar, ne cok az nede cok fazla kan gelmeyecekmis, o kan bosalmassada agri olurmus, bana da bastirdi hemsire sag tarafima gobek deligiin hemn caprazinaa ama parmak uclariyla bastirdi
Dmndmn Gamzekvr Doğum sonrası rahim eski yerine kolay yerleşsin hemde içeride doğumdan kalan pis kanı atalım diye bastıyormuş.Hemde bastırdıktan sonra altıma baktı ne kadar kan geliyor diye az gelirse de iyi değil çok gelirse de iyi değilmiş bana böyle söylediler yani 🤗
Beyzabeser Hiraumut normal doğumda açıklığı kontrol etmek için yapılan bir işlem doğru düzgün hissedilen bir durum değil doğum olayında takilabilecrginiz en küçük konu bu sanırım:d
Beyzabeser Dmndmn suyunuz geldikten sonra doğumla arasında ne kadar vakit geçti acaba ? Gözünüz aydın bu arada sağlıkla büyütün insalllah darısı başımıza 🌸
Hiraumut Hycnlanne_0903 göğsünü hemen altına mı bastılar cnm. Ya çok soru sordum kb. Merak ediyorum bende:(
Hycnlanne_0903 Hiraumut korkma korkulacak bişey değil gerçekten💙 ağrın oluyor ama dayanılmayacak kadar değil
Beyzabeser Hiraumut hepimizin var bu konular da en iyisi bilmemek deniyor da ben bir de hemşirelik çok fazla doğum gördüm insan kendine gelince farklı oluyor ben bile korkuyorum 🤦🏻♀️
Edali87 Dmndmn öncelikle hayırlı olsun🥰🥰 sezeryan epidural olmus galiba spinal değil? Epiduralde hissediliyor bazen geç uyuşuyor vs gibi şeyler duyuyorum siz acı bisi hissetmediniz dimi hicbi aşamasında? Ben cok korkuyorum asiri heyecanlıyım. Normale de ilk doğum olacağı için cesaret edemiyorum suan 33.haftaya girdik zaman zaman kasiklarimda beni sicratan bisi oluyor kramp gibi bicak saplanır gibi onu bile bilmiyorum neden oluyor yada o yalancı sancilardan fln olabilir mi
Dmndmn Edali87 Teşekkür ederim 😍 Valla ameliyat şeklinin ismini bilmiyorum.Belimden iğneyi vurdular beni yatırdılr hemen bacaklarımda bir sıcaklık hissettim önce sonra hiç hissetmedim ben 🤗
Palet Dmndmn 39.6 oldum acaba kaça kadar beklesem normal istiyordum ama kanala bile inmemiş ne yapmalıyım bende bilemiyorum
Dmndmn Palet Bilmiyorum ki canım ben doğum zamanımı bilmiyordum daha konuşmamıştık suyum geldiği için hemen oldu ☺️
Funda2735 Lina111 çatınız dar demedi kuzum Çatı muayenesinde arşa çıktım ağrıdan Öyle olunca sezaryen dedi
melisa_ozgur_46 Lina111 bizde bugün doktordan geldik tam 37 yiz biraz sancim vardı gittim sonrasinda muayenede etti ve rahim darlığı çok falan dedi zaten sezeryandi ama tamamen darliktan dolayı kesin sezeryan dedi normalde 39 da alacaktı fakat bugün bana haftaya gel dedi tam 38 olmuş oluyor acaba bişey olur mu korkusu yaşamaya başladım şimdiden 😶
hvvayldz27 Dmndmn hoş gelmiş minik bebiş benimde yarın öğlen sezaryenim var biraz korku biraz heyecan çok garip 😬
Mom726272 Dmndmn yazında kendimi gördüm bende doğum yapalı 25 gün oldu 😊 36+5 haftalıkken acil sezeryan doğum yaptım 2. Gebeliğimdi ilkim normal doğum olmuştu evet sezeryan çabucak olup bitiyor ama sonra çekiyorsun normal doğum da da önce çekiyorsun aynen senin de dediğin gibi karna bastırma beni ağlattı ay bide ağlayamadım dikişe zararı olur diye kendimi tuttum ama 2. Ve 3. Bastırmaya geldiğinde ilki kadar acımadı kolay değil ya anne olmak ta doğurmakta bişeyler çekmek gerekki mükafatı güzel olsun 😊 gözün aydın canım seninde hayırlı evlatta olsun size inşallah 😇
Gonul_enes Mom726272 benim de 2 normal bi sezeryan dogumum var, peki sana sorarim arkadasim sence hangi dogum sekli daha guzel???☺