Sonunda doğum hikayemi paylaşmak bana da nasip oldu şükür 🤲🏻 Öncelikle 33.haftamızda sancılarım çıktığı için 1 gün hastanede yatmıştım,erken doğum riski oldugu için serum ve ilaç kullandım.Ciğer geliştirici iğne vurmuşlardı.Her gün ikişer tane Adalat hap kullanıyordum erken doğum riskine karşı.Gelelim 35+3 günümüze öğlen 2 gibi tuvalete gittiğimde iç çamaşırıma koyduğum peçetenin ıslandığını fark ettim ama öyle sırılsıklam değildi akıntı olabilir diye düşündüm aradan 15 dk geçti bu defa yeni koydugum peçete baya ıslanmıştı hemen eşimi aradım ‘galiba benim suyum geldi’ dedim sakin bi şekilde.O da hemen doktorumuzu ara haber ver dedi 10 dk içinde de eve geldi soluk soluğa aşırı heyecanlı bir şekilde 😂 aradım doktorumu o da akıntı olabilir suyun belli aralıklarla sürekli gelmiş olması gerekir dedi ki o anda hoooop bacaklarımın arasından sıcacık su akıverdi tutamadım zaten.Hemmmen apar topar evden çıktık.Hastaneye gidene kadar tahminen belli aralıklarla yarım litreyi geçkin suyum gelmiştir diye tahmin ediyorum.Hastaneye giriş yaptık hemen kovid testi yapıldı,lavman yapıldı (hiç acımadı diyebilirim,değişik bir histi),damar yolum açıldı.Üstüme önlük giydirdiler,bebeğin kıyafetlerini verdik hemşirelere öyle böyle derken yarım saat içinde ameliyathaneye doğru yola koyulduk.Bu arada yanımda eşim ve kayınvalidem vardı.Onları ameliyathane kapısında bıraktıktan sonra çok değişik hissettim “korku,mutluluk,heyacan,merak” hepsiii birbirine karıştı.Neyse geldik ameliyathaneye belimden iğne vuruldum,doktorum benimle konuşuyordu o ara çok rahatlattı beni.İğnenin acısı da arı sokması gibi bir şey gerçekten hiççç acımadı.10 dakika geçti geçmedi bebeğimin ağlama sesini duydum hemencecik hemşire söyle bi silip yanağıma verdi kuzumu tabi benim gözyaşları pıt pıt 😂 Götürdüler bebeği,benim amaliyatım devam etti bi ara midem bulantı söyledim ilaç verdiler hemen geçti 20 dakika sonra filan da ben çıktım sanırım.Bu arada hiçççççç acı filan hissetmedim,öyle beni çekiştirdiklerini filan da hissetmedim ben sağıma soluma baktım durdum.Çıkarken eşim kapıda bekliyordu ayy çok duygusal bi ortamdı gözlerimin içine bakıp duruyordu nasılım,iyi miyim diye.Hemen bebek nerde nasıl dedim oooo çok iyi oda da annemle beraber dedi.Küveze aldılar mı dedim yookk çok iyiymiş dedi.Odaya çıktık allahımmm giydirmişlerde yatıp duruyormuş.Sezeryanın 3-4 tane kötü yanını gördüm şöyle ki ağrım oldu geç söylemişim ben ağrı kesici etkisini gösterene kadar biraz ağrı çektim sonra ki ağrılarda hemen söyledim o zaman hemen verdiler iyiydim.Odaya gelince midem bulandı,kustum çok acı verici bir şeydi.Ayağa kalkmakta öyle.Hele ki öksürmek,hapşurmak istediğinizde ameliyat yeri öyle bir acıyor kii.Son olarakta hemşirenin karna bastırma olayı allahımm öldüm öldüm dirildim.Neyse ki her şey bir yana çokkk çokkkkk güzel bir duyguymuş allah isteyen herkese yaşatsın.Bebeğim 35+3 günlük 2680 gr 48 cm olarak dünyaya geldi,küveze girmedi,hastanede bir gün kaldıktan sonra evimize geldik.Sütüm hemen geldi,bebekte hemen emdi şükür.Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🤗🥰