Asyaveannesi36 Jdjdjdjk uyuyordur bende hareket etmeyince korkuyorum ama doktor hep hareket halinde değil ki 18 saat uyuyor dedi 😁
Asudeprenses Jdjdjdjk bence sağlık ocağına bari git ,kalp atışını dinle ,için rahat eder,inşallah kötü birsey yoktur
2005_aysn Jdjdjdjk merhaba benim bebisim de hep az hareketliydi 31 den sonra daha cok hissedyorum hayirlisiyla bir dogsalar
Jdjdjdjk 2005_aysn ben 24 ten beri net ve çok hareketli hissediyorum hatta uyumuyor mu derim kendi kendime bugün anlayamadım
Jdjdjdjk Asyaveannesi36 yani biliriz ya ne zamanları hareket edeceğini çünkü alıştık artık genelde uyanınca kahvaltıdan sonra ederdi ama hissedemedim
2005_aysn Jdjdjdjk bence endise etmeyin degisik bir durumunuz olmadiysa ayy ben bi ara ne stres yapiyordum kontrole gidene kadar canim cikiyordu stres yapmayin biseyi yoktur insallah tatli eksi yiyin deneyin
Jdjdjdjk 2005_aysn şimdi meyve yiycem kahvaltı ettikten sonra çok şiştim ondan da hissedememiş olabilirim belki
Jdjdjdjk Asudeprenses inşallah, sağlık ocağımız oturduğumuz semtte değil ama kayfımız henüz taşındığımız yere alınmadı