bsra46 Ysmnnmr kızımın adı. Herkes çok beğeniyor ismini benimde içime çok sinerek koymustum 3 yaşında şimdi. Saflığı temizliği düşünerek koymustum. Adı gibi de doğduğu andan beri bembeyaz inci gibi kızım
Ysmnnmr bsra46 ay ne güzel 💗🎀 benimde çok içime sindi ama çevresel bazen etkilenebiliyorum bazıları dalga geçerler vs diyorlar 🥺
Delicesareti Ysmnnmr masumlar apartmanındaki inciyi çağrıştırıyo😂çok severim bu ismi çok naif ve kibar bence
Ysmnnmr Delicesareti haha zaten bir çok kişi ordan duymuş benimde o diziden dolayı koyduğumu düşünüyorlar 😃
Ysmnnmr ZnurT bende aynı isimleri düşündüm ve sonunda inciye karar verdim ama ipek ismide kalbimin bir köşesnde☺️❤️
bsra46 Ysmnnmr ben kimsenin inci ismiyle dalga geçeceğini sanmıyorum. Önemli olan sizin sevmeniz içinize sinmesi
Elif0712 Ysmnnmr bnm kizimin adi 3 yasina girecek dayisi koydu iyki koymus abicim cok guzel bir isim naif kibar kizimda citlenbik gibi inci gibi tertemiz bambaska bir cocuk gercekten isim karaktere yansiyor
slnacar Ysmnnmr çok beğendiğim bir isim çok duru çok naif birisi kız olsaydı inci koymak istiyordum , ama bi yandan bi annemin yengesi var bi okadar meraklı bi okadar fena hahaha bana hep onu çağrıştırdığı için benzer diye cok korkuyordum 😅