ilaydanuresila- Haftadayiz anneler ve mide bulantısı kusma sorunum tekrar başladı cok acıkıyorum ama hicbirsey yiyemiyorum ne yersem geri çıkarıyorum normal mi son haftalarda acaba beslenemiyorum
efesmom ilaydanuresila- kusma değil ama mide bulantısı bendede geri geldi malesef ilk aylar gibi olmasada zorluyo benide 🤷♀️
muallimehanimmom5 ilaydanuresila- bende 33. Haftadayım bulantım hiç bitmedi. Bir gün bile ama su sıralar son bir kaç hafta mide yanması şikayeti oluştu bulantımın yanında 😒 bebek yukarlarda hareket ettiği için baskı yapıyor mideye ondan kaynaklanmış olabilir mis 🙄
Esmakorkmaz ilaydanuresila- 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Eveet maalesef 🥴 kusmaya kadar gitmedi çok şükür ama bulantılar geri döndü. Milletin iştahı açılıyo son haftaları bizim midemiz küçülüyo🤷🏻♀️ Ama hafifledi şimdi 33. Haftanın sonlarındayım şükür uzun sürmedi. Mide yanması artık sadece gece değil gündüz de oluyor ve süt içiyorum geçmezse şurup içiyorum 🤷🏻♀️
ilaydanuresila- efesmom Ay ölcek gibi oluyorum ben ya doktoruma danışıyorum devamli ilac veriyor artik ilac icmekten de öleceğim 😔
Nefesin01 32+4 üm birkaç haftadır ilk zamanlar yaşadığım ağzımın tadının olmaması durumunu yaşıyorum 2 gündür ilk 4 ayimi zehir eden baş ağrılarım tekrar başladı sanırım oluyor böyle birkaç kişiden daha duymuştum 😞
Nimet16 Nefesin01 bendede ciddi baş ağrısı mevcut ara sıra miğdem bulanıyor sabahları ama hemen bişiler yemiyorum öğlene kdr bekliyorum geçiyor yoksa yine kusma modu
ilaydanuresila- Nefesin01 benjmde mide bulantısı ile beraber bas dönmesi başladı kaç gündür sallanıyor ev sanki
ilaydanuresila- muallimehanimmom5 benim 2 aydir falan gecmisti ama tekrar basladi ilk günkü bulantilarim geri geldi
efesmom ilaydanuresila- şu son iki ayı da atlatalım sağ salim de inşallah tek derdimiz bulantı olsun 🥲🤷♀️
Nefesin01 ilaydanuresila- Ben de maalesef birkaç haftadır hemoroid sıkıntısı baş gösterdi her geçen gün daha da büyüyor siz yaşıyor musunuz böyle sıkıntılar doktora söylemek gerekir mi çekiniyorum açıkçası 😞
muallimehanimmom5 ilaydanuresila- Allah yardımcımız olsun gerçekten bulantı çok zor insalalh mide yanması felan yaşamazsınız o da felaket ya ne yesem yanıyorum 🙄
ilaydanuresila- Nefesin01 bende çok çektim canım doktoruna soyle bi krem onerdi bana sürdüm hicbirseg kalmadi