betul_96 Karnı bi anda büyüyüp bi anda küçülen var mı? 14-15. haftamda bi haftada şişti kocaman oldu sonra söndü 1 haftayı aşkındır yumuşadı karnım 17+4 deyiz şuan normal mi? Yaşayan var mı?
Rumeysa3652 betul_96 Canım o haftalarda bendede olmuştu aynısı gazdan dolayı şişiyo ve sonraları gaz problemin gittiği için karnın iniyo şuan 30 haftalığım nerdeyse o zamanlar daki şişlik kadar karnım anca var
Ysmnbarin betul_96 bende 21. Haftama girdim yemek yer yemez aşırı şişkinlik oluyor büyüyor sabah kalkar kalkmaz hiç göbeğim olmuyor
betul_96 Yagmur00 gaz veya bağırsak problemim yoktu anlayamadım 2 hafta öyle kocamandı karnım gergin sertti sonra yumuşadı söndü denize girmekle alakası olabilir mi bilmiyorum denize girdiğim günden sonra söndüm ama ne alaka bilmiyorum
suleoksuz Biz de 20 haftalığız ama günü gününü tutmuyor bi gün sert bi gün yumuşak oluyor endişelenmeyin bence 🌸
betul_96 Rumeysa3652 bağırsak problemim olmadı aslında ama ödemdi belkide bilmiyorum karında ödem olur mu 🙄 denize girdikten sonra söndüm çok garip
Rumeysa3652 betul_96 Benimde gaz problemin yok sanıyordum çünkü normaldede gazlı bi insan değilim ama doktoruma sorduğumda gazdan dolayı oluyo bi sıkıntı yok demişti hamilelikte herşey farklı oluyo malesef ama çok aklına takılırsa bi doktora görün sen yinede
emelsena betul_96 böyle oluyormuş ama. Bende 16. Haftaya kadar nerdeyse 6 aylık gibiydim şuan aşırı indi. Gaz şişkinlik. Şuan karnım çok az