Kubra3525 Mucizenin_annesii16 daha çok küçük annesi bizim 2 ayın sonunda anca düzene girdi sonra 3.ay ayağımız başladı😂
bahtnurr1 Mucizenin_annesii16 3.aya kadar öyle devam eder canım ama sabah erken kaldırmaya çalış birde gece gündüz kavramı oluştur hep loş ortamda uydurmanda fayda var
erdem_agah Mucizenin_annesii16 sokamazsin 😁 çünkü daha gaz süreci bitmemis küçük. Uykuları çok parca parca olur. 3 aya dogru duzenli olur.
Dilekcnkn Mucizenin_annesii16 İlk zamanlar öyle oluyor canım biraz gündüz biraz gece 3-4 ay bunu düzene sokman bence imkansız her bebek farklıdır 4 aydan sonra artık yavaş yavaş belirlersin benim iki oğlumda 5 yaşlarına kadar öğlen uykularını hep algılar belliydi ne zaman yatıp kalkacakları yavaş yavaş düzene girecektir elbet 😊
Mucizenin_annesii16 Kızlar hamileyken gece uyuyamazdım 3,4gibi yada5gibi uyurdum sabahta 8’9gibi kalkar kahvaltı yapar tv önünde uyuya kalırdım öğle 1,2ye kadar bebeğimde bu doğruda gidiyor anne karnıyla alakası varmıdır hep böyle gidecek diye çok korkuyorum
Omerhatice Mucizenin_annesii16 1 ay daha erken ama 2. Ay ve sonrasında düzene sokabilirsiniz gazı olsa bile.. belli rutinler yaptınız mı öyle devam eder.. simdi 4 aylık kizim ve 3 yaşında oglum var.. ikisinide 2. Ayda düzene sokmaya basladim istikrarla devam ettiniz mi oluyor.. sabır istiyor ama oluyor en önemlisi uyutma şekliniz. Eğer destekli alisirsa biraz zorlaşıyor durum kendi başına uyumaya çalışması en güzeli oda biraz zahmetli ama emin olun en rahatı ve en doğrusu 😊