Woman3535 kızlar ben hastane çıkışı çantamı hazırlicam alışverişi nerelerden yaptınız ? istanbul avrupa yakasında önerebiliceğiniz uygun fiyatlı iyi bi mağaza var mı ?
Asyaveannesi36 Woman3535 ben her hangi bir mağazadan değil de internetten ebebekden hmden felan yaptım
Rumeysa3652 Woman3535 kıyafetlerinin çoğunu e bebek ve lcw aldım bi hastane çıkışını trendyoldan almıştım o da çok güzel çıktı zaten
Kizannesi92 Woman3535 cıvıl ve e bebeğin indirimlerini takip edebilirsiniz internetten daha ucuza geliyor bence sepette de indirim veriyor
Woman3535 Kizannesi92 zamanım az kaldığı için mağazadan almak istiyorum mağazalarına bakıyım 🙏😊 teşekkür ederim
Elika0 Woman3535 ben H m aldım çoğunu. Carters aldım carters biraz pahalı. H m indirimde yakalarsan e bebekle aynı oluyor fiyatlar ve kesinlikle daha kaliteli. Online mağazasına bak sık sık indirime giriyor. E bebekten de aldım. Civilin kumaşlarını pek sevemedim ama çok detaylı da bakmadım. Direk Herşeyi alıp bi anda çıkayım diyorsan e bebek en rahatı
Woman3535 Elika0 çok bi zamanım kalmadığı için internetten alışveriş yapmak istemiyorum gelme süresi vs. ya da değişimden falan dolayo
Tazeeanneee Woman3535 e bebek canım kesinlikle civil pahalı lcw da bence gereksiz pahalı en iyi ve uygunu e bebek
ikiprensesannesiii Woman3535 havuzluhan dan almıştım ben çoğu şeyini. Toplu alırsan eğer mağazadan daha uyguna geliyor
Woman3535 ikiprensesannesiii havuzluhan da fiyatlar nasıldı peki ? e bebek ya da diğer mağazalara göre ? 😊
Dilekcnkn Woman3535 Ben hep lcw’dan alıyorum ama civilede bakabilirsin canım orada gayet uygun bol çeşitli güzel ürünler var 😊
minnosanasi Woman3535 tek seferde e bebekten aldım, onun dışında ufak tefek magazalardan ve internetten çok hoşuma giden şeyleri de aldım
Miniklimonum Woman3535 Ebebek , Lcw , defacto, us Polo , GubiKids , birde bizim burdabüyğk mağazalar var avm de bebek için oralardan karma yani dikkat ettiğim şey %100 pamuk olması etiketlerin dışarı da olması yumuşaklığı