isilcan Doktor olarak kimlere gidiyorsunuz tavsiye edersiniz? 8. Haftadayım doktoruma ısınamadım bir türlü
Ftsclskn isilcan Özele gidiyorum, Özel Şelale Termesos Hastanesi / Mehmet Sinan Kurşun doktorum. Çok ilgili ve bilgili bir doktor , çok memnunum tavsiye ederim 👍🏻💐
FatihBatur isilcan medstar topçular nilsem hanıma gidiyorum bu ikinci gebeliğim ilkinde de ona gidiyordum çok memnunum
yalibebekveannesi isilcan devlet olarak kepez devlet hastanesi Zeynep inci var doktor Fatma özlem kılıç var aynı zamanda ikisi de çok iyi doktorlar
Mustafamoms nlycltk metin bey antalyadan önce Burdur bucakta görev yapıyordu kapısının önüne dolardı tüm bucak muayene olurdu tavsiye ederim harika bilgili bir doktordur 🙂
nlycltk Mustafamoms evet instagram da gördüm bende burdurun ilçesindeyim ama başka doktor tavsiye üzerine gitmiştim şuanlık memnunum bakalım nasıl ilerleyeceğiz 🤗
Serpil0707 Bende Opera yaşam Aynur hanıma gidiyorum 6 haftalık gebeyim Anadolu hastanesi doğum için 7000 istiyor Opera yaşam 3000 istedi