BusraAltin Merhaba kizlar Haftanin bitmesine az kaldi , persembe 9 haftalik olacagiz. Deli bulantilarim var ara sira kasık agrim oluyor :) deli tedirginim ufaklik iyi mi diye …. Allah kucagima almayi nasip etsin .. sizler nasilsiniz var mi aranizda 8-9 haftalik hamile anneler :) ?
Aysem- BusraAltin Bizde 9+5′teyiz bulantılı ve baş ağrılı geçiyor 🤯 koku hassasiyetim çok arttı her şey kokuyormuş gibi geliyor🤢😇😇 yarın kontrolümüz var ne kadar büyüdük çok merak ediyorum 🥰🥰🥰
deletedmom27371 BusraAltin bugün tam 9 haftalığım. Bulantılı yorgun üstüne birde burnum tıkalı başım ağrıyor geçiyor bir şekilde 😂
__hamisbianne__222 BusraAltin 7+5 bugün ultrasona göre hicbirsey yiyemiyorum günlerdir aşırı mide bulantım War arada kasık ağrım oluyo bide üstüne grip öksürük oldum 🥺🥺
BusraAltin Aysem- Aysem- benimde inanilmaz artti gecen sokak kokusuna tiksindim :) degisik gercekten. Saglikla kucaginiza alin insallah
__hamisbianne__222 Aysem- ay benimde öyle kafa agrisida var Allah’ım 12.haftamfa gidicem ta hastaneye 2.tarama testi yapilicak
Aysem- BusraAltin Amin inş. Hep böyle arkadaşlarımdan duyuyordum aman çok abartıyorsunuz flan diyordum ama öyle olmuyormuş😂😂
__hamisbianne__222 BusraAltin çok saolun inşallah bı deneyim onu yapmak bile ölüm geliyo ama şöyle hazır yapsa biri al ye dese ne iyi olurdu bide 16 aylık oğlum War benim güçlü durmak zorundayım 🥺❤️
Aysem- __hamisbianne__222 Hamilelikte baş ağrısı çok zor gerçekten. Bizden daha 2li test istenmedi kaçıncı haftada isteniyor?
Dmllale BusraAltin bende yarın 9 haftalık olucam çok merak ediyorum ve endişeliyim dayanamayıp yarın doktora gidicem inşallah iyidir miniğim bulantı ve kasık batması bende de oluyor
Pelin2676 BusraAltin 9+4 dün gece mide bulantısından ağladım sanırım bugün de baş ağrısından ağlıycam çok zor