buglemmm-11 Nurgul1606 benim doktorum normal doğum öneriyo son çare sezeryan yapıyo ilgili bi doktor zaten odaları küçük biraz ama bide bir kişiden fazla refakatçi almıyorlar
Nurgul1606 buglemmm-11 mesai saati dışında doğum için gelirse ekstra ücret istiyorlar mı ? Araştırdınız mı hiç
Kara96 Kerem54 Bizzat sormadım konuşmadık bu konuları ama eltim orda doğum yaptığı için ondan bildiğim kadarıyla zıyaretçi kabul ediyorlar 2 ay önce doğum yaptı kayınvalidem ve yiğenleri gitmişti ziyarete
Minnakinannesii Nurgul1606 Evet memnunum 2. Doğumum olacak gerek hastaneden gerekse Doktorumdan cok memnunum. Doktorum Sercin Hanım.
buglemmm-11 Minnakinannesii benim ilk doktorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım
Minnakinannesii Nurgul1606 ilk doğumumda eş anne karnindan ayrildigi icin acil sezeryan olmuştum o yuzden bu doğumum da sezeryan olacak.
Cansu88 Asyaveannesi36 normal doğum mu o fiyat bende o hastaneye gidiyorum henuz konuşmadık ama baya istiyorlarmış
Dejavuh Aminella oranın randevuları sıkıntı. bir hafta önceden yani perşembe yada cuma günü hastaneyi arayıp almayı deneyin, netten almak mümkün değil telefonla bir derece erken arayınca sonraki haftaya veriyorlar. 🤷🏻♀️
Cansu88 Asyaveannesi36 ohh masAllah😀peki seyi konuştunuz mu doğuma es giriyor mu ve fotoğrafçı anlaşması var mi😊
minikbirisi Kerem54 evet Sultangazi deki Gül Yaman’a gidiyorum çok memnunummm Sultangazi de bir kaç doktoru daha tecrübe ettim ama hepsi kötüydü benim için Gül hanım çok guleryuzlu
Kerem54 minikbirisi bende bir doktor arayişi icerisindeyim bazi hastaneler cok pahali geliyor uygun fiyatli dogum icinde tercih edebilecegm guvenilir biyer ariyorum
cansudrkk Esenler avicennaya gidiyorum muayene ücreti sskli 135 ₺ ödüyorum, doğum ücretini henüz öğrenemedim. Esenler avicennaya giden başka anneler var mı ? Nasıl memnun musunuz
Asyaveannesi36 cansudrkk ablam 2 sene önce orda doğum yaptı hem odalardan hem doktordan çok memnun kaldı İbrahim beydi sanırım doktorun ismi