Almla Kızlar pazar günü kan testimi tekrarladım ve 1304 çıktı ama yerleşme kanaması falan yaşamadım yaşamayan var mı benim gibi
Almla Denizyildizii insan ister istemez tedirgin oluyor ilk gebelik kimyasal sonuçlandı bu defada adetim normalde 17 Ağustos ama 17 Ağustos dan 30 Ağustos a kadar birliktelik olmadı 26 Ağustos da rahim filmi çekildim falan 8 ekimde kan verdım 404 beta pazar yne verdim 1304 yarın doktora gideceğim inşallah
Almla Aycaylmz insan ister istemez tedirgin oluyor ilk gebelik kimyasal sonuçlandı bu defada adetim normalde 17 Ağustos ama 17 Ağustos dan 30 Ağustos a kadar birliktelik olmadı 26 Ağustos da rahim filmi çekildim falan 8 ekimde kan verdım 404 beta pazar yne verdim 1304 yarın doktora gideceğim inşallah
BusraAltin Almla evet normal .. hatta ben adet olcam kesin dedim dedim ve olmadim sonra hamile oldugumu ogrendim
Mimik Kardeslerimin esleri yasamadi yerlesme kanamasi… Ama ben yasadim, regl tarimimdan 3 gun once , Belki de olmustir bile sen farketmemisssindir… Cunku beminki, akintimin arasinda cok cok ince biseydi, tesadufen farketmesem, anlamatacaktim bile…
Almla Mimik canm İnan olmadı zaten düzensiz bir döngüm var ve bide rahim filmi çekildim iyce karıştı 😯
Mimik Almla kuzum olmak gibi bi zorunluluk yok ki… Takilma buna🥰😘 InsaAllah saglicakla gebeligini surdurursun…