Ozge364647 3 haftalık hamileyim . Beta hcg değeri 2 günde 300 artıyor. Kese ultrasonda gözükmüyor . Doktor düşğk yapacaksın gibi duruyor dedi . Ne yapmalıyım ?
Nurciv Ozge364647 En son betan kacti canim? Cok kücük genüz Hic stres yapma Iki hafta en az bekle En Az anca görülür kese. Ben 5+2 de gördüm Iki gün öndenmis
Seymaben Ozge364647 3. Haftada kese nasıl görünecekmiş sorsanjza doktorunuza🤦🏻♀️Doktor değişin bence kese en az 5. Haftada nokta kadar görünüyor çünkü içinizi ferah tutun
Byztrkravc Ozge364647 böyle konuşan doktorlara gıcık oluyorum bende de düşük riski var dedi biri başkasına gittim öyle bişey yok dedi
Byztrkravc 3 hafta da kese görünmez ki ama zaten ben 6 de gördüm içini ferah tut canım başka doktora da git mutlaka
irem 3 haftalık gebelikte kesenin görünmesi neredeyse mümkün değil🙄 Biz 5.haftada bile zor gördük. Bence acil olarak doktorunuzu değiştirin. Bta artışını da takip edin
Ozge364647 Nurciv en son 2600 ‘dü. Doktor 48 saatte 2 katı artması gerekıyor normalde dedi ama benımki sadece 300 artmış . Sağlıklı bır bebek değil düşük yapacaksın dedi
Ozge364647 Seymaben inşallah birşey olmaz . Suan resmen bebeğimin düşmesini beklıyorum psikolojim bozuldu .