deletedmom87894 Sey0kan bende bekliyimmm çok detarjanla silmek iyi değil diye biliyorum karbonatlı suyu duymuştum ama bilemiycem bazılarıda hacı şakirle siliyorlarmış
incisu Sey0kan koltukları silmek içinde ıslak oluşturabilir koku yapar yani bilemiyorum yıkatmak daha mantıklı
Selen23 Sey0kan ben ariel toz deterjan birde Arap sabunu ile su yapiyorum havluyla siliyorum temiz oluyor
Liyuzamom Sey0kan eşim halı ve koltuk yıkamada çalıştı bi dönem asla koltukları sildirmiyor yüzeysel bi temizlik oluyor ve o nemle kirler daha aşağı gidiyor diyor temizlenmiş olmuyor diyor en iyisi yıkatmak
mutlugebeee Liyuzamom ya biz anneminkinide yıkattık ama firmadan mıdır bilmiyorum koltuklar mahvoldu, kumaşı kaydı böyle bi yeri toplandı başka bi koltukta da iz kaldı bende yeni evliyim yıkatmaya korkuyorum koltuklarım yeni😔
Deryaiso mutlugebeee kullandıkları deterjan karışımı yüzünden olmuş olabilir lekeler çünkü bazıları kimyasalların kokusunu bastırmak için vernel kullanıyormuş oda özellikle kadife kumaşlarda sarkma yapıyor
Liyuzamom mutlugebeee genelde küçük esnaf tiplerine yıkatmayın küçümsemek için değil ama gerçekten öyle yapıyorlar eşimin çalıştığı yer fabrika gibi bi yer makinaları dış ülkeden getiriyorlar ve yepyeni gibi oluyor yıkadığı koltuklar çok fazla araştırmak lazım. Ama inan bende silmemwk için kendimi zor tutuyorum 😁😂 eşim yok belki silerim bugün ya dayanamıyorum 😂
Ysmnbarin Sey0kan sıcak suya 2 kapak felan Arap sabunu atıyorum onunla siliyorum. Bi de tencere kapağıyla silmeyi çok sevdim hem daha rahat oluyor hemde daha iyi siliyor
mutlugebeee Liyuzamom hahahhah silmek terapi gibi 😂😂 annem nerden buldu hiç hatırlamıyorum ama dediğin gibi öyle bir esnaftı herhalde bidaha da çağırmadık başka birini korkudan😂
pelince34 Sey0kan koltuk döşemeci olarak söyleyeyim. Kesinlikle kimyasal kullanmıyoruz. Beyaz sabun, arap sabunu ve bulaşık detarjanını öneririm. Ve asla sıcak su kullanmıyoruz kumaşta esneme yapıyor. Ilık su kullanabilirirz. Kolay gelsin şimdiden.
Liyuzamom mutlugebeee silmedim zaten evi temizleyen kadar canım çıktı ben daha bitirmeden o geldi 😅😅😁
mutlugebeee Gulsumelif yaa anneminde 3 senelikti koltuklar valla benimkileri doğum temizliğinde yıkatsak mı dedim yok ben silerim dedi annem bidaha yıkatmıcaz korktuk