Bianneadayiii Kızlar dünden beri hamlamış gibi kemiklerimde ağrı var, bisiklete çok binilirdi de sonradan oturunca ağırırdı öyle bi ağrı. Vajina çevre kemiklerimde, ne diyorsunuz neden olabilir. Enfeksiyonum vardı biraz etkiler mi acaba
Nemusto Bianneadayiii aynı ağrı bende de var aynı haftadayız.Sanki vajina kemikleri arada ayrılıyo gibi kaburgalardada oluyo.
Aysell88 Bianneadayiii bende 34+1 deyim iki haftadır var aynı yerde ama sıkıntı yok kontroller de hep iyi şükür artık ağırlaştık hepsi normal ilk gebeliğimde son 1.5 ay çektim ikincide hiç ağrı sancı yaşamadım bu 3. De ilk günden beri hep bir yerim ağrıdı 😂 çok şükür şimdiye kadar biley olmadı 🤲
Selinnn96 Bianneadayiii bebek büyüdüğü içinn baskı yapıyo ve vajinada genişliyip doğuma hazırlanıyor son zamanlarımda benimde öyleydi
Semy Bianneadayiii enfeksiyon olabilir kuzum bende aynı durumdayım haftamızda aynı magnezyum verdi doktorum. Birde çatı ağrısı normal dedi bebek büyüdükçe kemikler kendini doğuma hazırlıyormuş. Bol bol dinlenmeye çalış dedi
Bianneadayiii Nemusto dün biraz dans ettim acaba hamladım mı dedim ama endişelendim kemiklerim neden ağırır ki. Dedim acaba enfeksiyondan mı ya da açılma falan mı oluyor Allah korusun
Nemusto Bianneadayiii bende de var bu haftalarda normal. Artık organlarımız sıkışıyo iyice. İlk üç ay olan ağrılarım geri geldi🙄
Bianneadayiii Nemusto geçmiş olsunnn ben de endişelendim birden olunca, normalse sorun yok katlanırız seve seve :)
Bianneadayiii Semy evet öyleymiş böyle farklılıkları ilk yaşayınca insan hemen sebep arıyor, normalmiş :)