Zehracnr60 Merhabalar ben 15+4 de ögrendım alışveriş yapmak istıyorum ama herkes degısebilir cok erken diyo ogrenıp sonra değişen var mı acabaa yoksa kımseyi dinlemeyıp yapsam mı alışveris😂
Elsu26 Zehracnr60 Ablama 18 haftalıkken kesin kız dedi doktoru hatta cinsiyet partisi yapmıştık 21 haftalıkken detaylı ultrason da erkek çıktı 😂 bana da 18 haftalıkken kıza benziyor dedi 21 haftalıkken erkek dedi 23 haftalıkken detaylı ultrason da erkek diyince inandım 😁😊
Asl90 Zehracnr60 biraz doktora ve bebeğinizin konumuna bağlı net göründüyse değişmez ama çok emin olmadıysa kız bebeğin erkeğe dönme ihtimali oluyor. Siz alışveriş yapsanız bile her iki cinsiyetede olacak ürünler alın sorun olmaz bence her bebeğe yakışan renk beyaz bu renk ağırlıklı alabilirsiniz
Zehracnr60 Happybsrn ama o kadar çok şeye heves ediyorumm ki bide kız diyince butun pembe gördugum herşeyı almak istiyorum🙃🙃 ama biraz daha sanretmem lazım sanırımm
Zehracnr60 Elsu26 bende yaptım cınsıyet partısı bnde aslında erkek hıssedıyodum ama doktorum kız buyuk ıhtımal dedı hatta %90 kız dedı bnde degısmez dıyodum ama demek kı gerçekten degısme ihtımalı varr