seydaomer Kızlar, “doktorum erken doğum riskin var dedi ama …. kadarlık olduk hala daha doğmadı” diyen var mı? Veya bunu daha önce yaşayan mesela erken doğum riski olupta 38den sonra doğum yapan var mı?
Mavisim93 seydaomer 28. Haftamda erken doğum riskim vardı 30. Haftamda serklaj oldum 34 ü görmemiz lazım dedi doktorum sonrası için pek ümitli değil gibiydi 38. Haftamdayım hala bişey yok 😊 pazartesi kısmetse doğuma gideceğim
Karamelasepeti seydaomer ogluma suyun fazla erken dogm riskin cok fazla vs plasnta önden gelir gibi bicok sey söylemişlerdi 26 haftalıkken hep korku icnde geçirdim hamileliğimi geldik 42. Haftaya ona ragmen dogmadı suni sancı aldm ve sonunda sezryana alndm. 2. Kez hamileym bu sefer de 34 de karnın cok sert her an dogurablirsn sancıların ckıyor nst de dediler ciger geliştirici vs brsğrğ ilaç yazdılar ama ben kullanmadm açıkçası ona ragmen 39. Haftanın içindeym
Sbldgn 28 de kanaldaydı kafası nişan felanda gelmişti 28 haftadan 39+4 dü sanırım o zamana kadar kanaldaydı kafası ama anca o gün suniyle doğurmuştum :))
seydaomer Sbldgn Yaa icim cok rahatladi gercekten benimde riskim var 32den beri suan 35 olduk ben 37den sonra gelsin isterim ama rabbim bilir tabi😊
Ayseesr seydaomer insh canm çok bekletmez umarım:) hemen dogsun istiyorum agirlastim iyce. Cok heyecanlıyız:) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.