Aysezey Kahvaltı ve yemekten sonra aşırı çarpıntı ,ağız kuruluğu ve halsizlk neden oluyor bilen duyan yaşayan varmıııı 🥴🤦🏻♀️ 28.hafta…
EbrarLinaBebek Aysezey ağız kuruluğu değil ama çarpıntı ve halsizlik yaşıyorum 21.haftamdayım nefes daralmasıda oluyor
Umudayolculuk36 Aysezey evet canın ilk haftalarda daha çoktuu ama şimdi azaldı yinede oluyor aç kalıp birden yiyoruz ya şekerimiz düşüyor olabilir birde bem tansiyonum düşük ondan dinlenip soda içiyordum
Emel_Sezgin Aysezey 32+1 haftalığım ve aynı durum bende de var…. Halsizim, midem bulanıyor, ağız kuruluğu var. Neden oluyor bilmiyorum….
Aysezey EbrarLinaBebek 🥴 evet benmde o zamanlar başlamştıı. Umarım giderek artmazzz. Çok teşekkürler 😊
Dilaraa1 Aysezey benim şimdiden çarpıntılarım başladı Allah yardımcımız olsun bir de sürekli rüyalar bıktım
Aysezey Umudayolculuk36 doğrudur ondan olabilir. Şeker yüklemesi yaptırdınzmı. Ben çok kararsızım şuan
Umudayolculuk36 Aysezey doktorum istemedi canım bende saygı duydum yani doktoruma güvenmek zorundayım
EbrarLinaBebek Aysezey canım ben hamileliğimi öğrendiğimde 2.trimesterdeydim 1.trimesterde şöyle oluyordu diyemem hatırlamıyorum bile 2.trimesterdede çok rahattım hamile olduğumu bile unutuyordum bazen ama 3.trimester zorluyor bebeğin hareketleri çok sert halsizlik felan ama yinede buna şükür aman aman beni çok zorluyor dediğim bir olayım yok
Pelit7 Aysezey Benşm gebelik şekerim var sabahları kahvaltıdan sonra bu belirtilerin hepsi oluyor. Doktorum kahvaltıda çok yüklenme az bir şeyler atıştır 2 saat sonra tekrar ye dedi. Baktırdınız mı bilmiyorum ama bi baktırın derim