Mathteacher Selda22 inş canım darısı bebek bekleyen herkese olsun bu arada adetimden bir gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani adet görmediysen hala umudun var demektir
Selda22 Mathteacher 10 gun var adetime canim ama hic belirtim yok umudumda yokki bu seferde olmadi gibi
Mathteacher esmanurky adetten bir gün önce erken gebelikte çıkmadı. adetim 2 gün geçti normal kaset test yaptım silik çıktı gidip kan verdim kanda da çıktı 😍
Mathteacher Momtheangel teşekkür ederim canım haberleşelim .sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ?
Momtheangel Mathteacher bi kez daha kan verip değerim yükselmiş mi bakıcamm duruma göre gidicem canm Instagram kullanıyor musun
Mathteacher Selda22 ben de ümitsizdim o kadar negatif gördüm ki dedim tamam adet oldum olacağım ama İnan veren Allah sen duanı et gerisi takdiri ilahi
Mathteacher Momtheangel ınstagram kullanmıyorum canım. benim ağzımın tadı acı ve göğüslerim çok sızlıyor . Ben de haftaya salı kan veririm oğlumun aşısı var sağlık ocağında gitmişken kan da veririm