Mavi_- Merhaba kızlar çok şükür 20 haftalık olduk ama hala ayva göbeği gibi karnım var akşama doğru gaz olunca şişiyo birazcık o kadar onun haricinde bebeğin vurmalarını falanda pek hissedemiyorum açıkcası korkuyorum biraz bir şey olur mu acaba diye
fyznrilter Mavi_- korkma cnm karnının belli olmaması şuan için erken bir durum 25 den sonra anca yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Bebeğin hareketlerini de şuanlık hissetmemen çok normal cnm doktorun sıkıntı yok diyorsa yoktur elhamdülillah 🌸
Mavi_- fyznrilter çok şükür bi sıkıntısı yok diyor ama 20.haftaya kadar bekledim belki hissederim diye pek hissedemiyorum eşime dedim karnımı dinle o diyo tık tık bir şey tekme atıyo sanki diyo ama bilemedim
Mavi_- Nnurdan aynen ilk doğumum normalde ben yemek yesem bile direkt göbeğim çıkar hatta kendi kendime derdim hamile kalsam çok şişer karnım diye ama yok yanılttı beni
Ozzseda Canım herkesin farklı oluyor benimde karnım 8. Aydayım anca belli olmaya başladı öncesinde kimse hamile gibi değilsin diyordu sıkıntı yapma yani 😊
fyznrilter Mavi_- Benimde ilk eşim hissetmişti ama eğer göbek deliğinden bı atış hissediyorsa eşiniz normal atar damar ama farklı bir yerden meselâ göbek deliğinden aşağılarda hissediyorsanız bebeğin hıçkırıkları da olabilir. Şuan bebeği hissebilmeniz için bir deri bir kemik olmanız gerekiyor ama ben 19. Haftadan sonra azar azar hissetmeye başlamıştım. Doktorunuz bir sıkıntı yok diyorsa yoktur elhamdülillah 🧡
Ozzseda Mavi_- ilk hissetmelerim böyle pıt pıt nasıl desem sızı gibi oluyodu. Büyüdükçe hissediyorsun
Mavi_- fyznrilter inşallah bebişimin hareketleridir o zaman sürekli doktoruma gitmek istiyorum iyi olduğunu bilmek için hastaneler zaten tehlikeli bakalım nasıl geçecek böyle
fyznrilter Mavi_- korkmayın birşey olmaz Allah’ın izni ile, gün içinde çok yorulmamaya dinlenmeye çalışın, bebekler anneleri yorulunca hareket etmezmiş. Aşırıya kaçmadan tatlı şeyler tükete bilirsiniz 🌸