Salihebru Bebeğim 9 haftalık doktorum test yapacağız dedi kan aldılar iki hafta sonra çıkacak dedi ne testi olduğunu sormaya unuttim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
sudamlasi Salihebru kan değerlerine bakmak için almışlardır dicem ama iki haftada çıkmaz onun sonucu bi günde çıkıyo. İkili tarama için en erken 11.hafta da kan alınır. Başka bişey gelmedi aklıma
parasetamoll NaimeYilmaz ya görünmüyorsun kaç zamandır anne oldun bebişle ilgilenirken gittin 😻 nasıl gidiyor bebişli hayat?
parasetamoll Salihebru yüksek ihtimalle rutin kontrollerdir bazen idrar kültürleri geç çıkıyor bi kereden olsun diye demişlerdir dicem ama yine geç
NaimeYilmaz parasetamoll Şahane 😊 çığırtkanlıklarını saymazsak tabı bakmaya gelen olunca benı zorla odaya gonderıorlar gıt nefes al dıe azıcık gırıyorum o aralıklarda :)
Saremelek Ilkgozagrimiz bende devlet hastanesinde yaptırdım idrar da vardı içinde elektrolitlerde kan uyuşmazlığı testide hatta ama bigünde verdiler bana 🤷♀️
Saremelek Ilkgozagrimiz bu arada toksoplazma rubella fln da vardı hastaneden hastaneye değişiyor heralde
Ilkgozagrimiz Saremelek bnde yaptirdim ama toksoplazmayi ve diger 2 tane daha testi 2 hafta sonra aldim sonuclari ama idrar diger kanlarin sonucun gun icinde almistim zaten
NaimeYilmaz parasetamoll Hayır tabiki bi kaç ay dunyaya alısana kadar zorlugu olcak benımkı erkek gazı cok ama olsun onların ağlaması bile şükür sebebi 🙏 şuan refakatcılsrımız var ama gecenlerde tek kaldm gayette camasırımı utumu yemegımı yapabıldım 🤷♀️