Ceyceyli Belirlenmedi darısı sana olsun canım inşallah ve artık en önemlisi keseyi ve kalp atışını duymak
blueberyy00 Belirlenmedi valla sabredebiliyorsan sabah yap iyi olur yoksa şimdi de yapabilirsin varsa silik de olsa çıkar artık 🌼
esmanurky Belirlenmedi kaç gün arasında adet oluyorsun mesela ben 27 günde bir olurum sat 23 Eylül bat 19 ekim gününde de olurum ben olduğum günden itibaren sayıyorum bitişi değil canım
esmanurky Belirlenmedi canım sen 7 ekimde olman gerekiyordu bence hamilesin🤰 test yapta banada haber et merak ettim 😍🤲😋
blueberyy00 Belirlenmedi Google img yükle yaz siteye gir resmi ekle alttan URL kopyala yapıştır buryaa canım bakalım bı niye kimyasal olsun kötü dusunme hemen
esmanurky Belirlenmedi yok niye kimyasal olsun daha yenidir o yüzden kanaman falan yoksa birşey olmaz fotoğraf paylaşabilir misin bende yaşadım kimyasal ama adetle beraber yaşadım kanamam durmadı öylelikle öğrenmiştim insallah daha da koyulaşır 🤲😍😍
Belirlenmedi esmanurky ya inşallah ama resim paylaşmayı bilmıyorım 3 ay önce kimyasal yaşadığım için korkuyorum
esmanurky Belirlenmedi kötü düşünme canım insallah güzel haberler alırsın bende beklemedeyim ama umudum yok bakalım
Belirlenmedi blueberyy00 inşallah ya dediğim gibidir cnm ne bileyim keşke normal gebelik geçirsem korkusuz