honeyland Defne_ bakalım daha neler bekliyor bizi 😌 hem diyorum zaman çabuk geçsin biran önce doğsun hem diyorum keşke doğurmasam hamilelik coook güzel 😍 😁
Ayse32 esra572 yemek yeme alışkanlığım cok yok benim canım gün içinde sürekli atıştırırım ama ceviz muz badem fındık falan yiyorum kaşar cok kilo aldırıyormuş ama besleyiciliği yok malesef doğal olmadığı için o yüzden kaşar tüketmiyorum ama helva tahin pekmez kahvaltıda yiyorum. Bi ara fındık badem cevizi rondodan geçirip tahin pekmezle karıştırdım hem bebeğim güzel kilo aldı hem kendimi daha dinç hissettim aklında olsun canım bir de süt ya da yoğurt mutlaka tüketmeye çalışıyorum günlük onun harici balık peynir ve yumurta tüketemiyorum. Sizinki biraz zayıf acaba kan akışı mı yavaş bebeğe
Sogancik esra572 tek şikayetim sola doğru yatarken göğüs altımda ağrı saplanma oluyor. Bu yüzden hep bı sağ bı sol yapiyorum. Ya kaburga ağrısı ya dalak ağrısı 🤦
honeyland esra572 hayır normal yıyorum hiç özel birşey yemiyorum ki lütfen kafanıza takmayın kilosunu her bebiş kendine özel doktor her baktığında iri bebek diyor kızıma haftasından 1 hafta kadr onde ve bende korkuyorum neden iri birşey mi var acaba diye kiloyu çok takmayın kafanıza sağlıklı olsun bebeklerimiz yeterli 🥰
esra572 honeyland ben aslında takmıyorum illaki alır verir sağlıklı olsun ama eşim ve çevre.ele gelsinmis sanki ellerinde ne işi varsa bebemin. Görümcem ele gelsin doğunca diyor sanki kendisi bakacak ta
esra572 Kiki-riki Allah’ım sağlıkla bir avazda kucagimiza almayi nasip etsin son haftalar herşeyi çok merak ediyoruz ben çok heyecanli ve duygusalim sürekli ağlıyorum 🥴
Kiki-riki esra572 duygusallık tan ziyade yoruldum sanki böyle gece uykusuzluğu ağrılarım istediğim işi istediğim gibi yapamamak zor oluyor . Herkes çok ilgisiz gibi geliyor kendi kendime hamilelik geçiriyorum eşim çok çalışıyor annem şehir dışında dışında kaynanam aramaktn akıl vermekten başka bişi yapmazlar bı ablam var onunda kendi evi çocuğu var ama yine de bir o yanımda sağolsun
Eymen72 esra572 sağol canım sanada geçmiş olsun. İki haftadır öyle sabah şiş bi şekilde kalkıyorum geçer diye bekledim ama yok gittikce kötü oldu
honeyland esra572 zaten memnun edemeyiz çevredekileri kilolu olur neden kilolu zayıf olur ay bu neden zayıf hep bir memnuniyetsizlik şikayet boşver sen hamileliğinin tadını çıkart 😍
Siem esra572 Amin canim Allah razı olsun bütün yavrular saglicakla bol kıymetleri ile gelsin inşallah 🤲😊
Siem esra572 Lor,çiğ badem,fındık,fıstık,kaju,süt,yoğurt, yulaf,günde 2 haslanmis yumurta haftada 1 bıldırcın yumurtası,yeşil mercimek yiyin çok güzel kilo aldiriyor bebislere bunların hepsini tüketin mutlaka ekmek asla yemeyin.
mrsflowers esra572 35+6 herşey tamam kızımızı bekliyoruz 🥰 oda çıkmak için sabırsızlanıyor sürekli hareket halinde yeri daraldı kuzumun çıksada rahatlasak 😂
mrsflowers esra572 soda iç canım benim hergün bak nasıl kilo alıyor bebek gende kemikleri için çok faydalı ama sade maden suyu 😂
mucizebebek-01 esra572 Yatarken kaburga agrisi ve sabah kalkınca kasık ağrısı dışında bi sıkıntımız yok. Bebisin cantasi hazır benimki daha degil. 🤦🏻♀️ 35+2 de kontrole gittiğimizde 2700 idi kg si nst de sancı çıkmadı kalp atışı güzel. Suan 35+6 yız şeker oğlum la😍