Kızlar merhaba 32 haftalık gebeyim 16. Haftamdan beri ünsilin kullanıyorum gebelik şekerim var daha önce ünsilin direncimden kaynaklı , ünsilinle toklukları az çok kontrol altına aldım ama açlık şekerimi kontrol altına alamıyorum gece yesemde yemesinde yüksek çıkıyo artık sinirimi bozuyo çok geriyo yürüyüş vs yapamıyorum serkajlıyım oda ayrı bi stres hemoglobin a1c ye doktor bakmıyo bu aylarda onun bi önemi olmadığını söylüyor ölçümler önemliymiş yani o değeri bilmiyorum gece vurulan ünsiline geçmemiştim şuanda kadar doktor yazmıştı kullan vs demedi ama kullanmanın zamanı geldi sanıyorum artık 🤦♀️ Sorum kızlar size şu ben endokrin doktorunda şeker ölçüm cihazını denemiştim orada 14 sayı düşük çıkarmıştı doktorumla görüştüğümde bu her ölçüm cihazıdna olabilir değiştirme demişti ben güvenemeyip yine aldım ama yenisi daha beter düşük gösterdi o yüzden eski makinama geri döndüm mesela bu sabah şekerim 103 çıktı ama 14 koyduğumda doktor koyma dedi ama ben biliyorum ya şimdi içim içimi yiyo çok yüksek oluyo bebeğimde irilik veya suyunda çoğalma vs yok şimdilik hamdolsun ama yinele zarar verir mi yoksa son zamanlar böyle yükseklikte olanlarınız var mı kaçtır endokrine gidiyorum hemoglabin bakılmıyor ünsiline az doz yazıyorlar oda düşürmüyor kendi kendimin doktoru oldum artık gitmiyorum hep aynı şeyler çünkü 😏