alininannesiii Gece 1 buçuktan beri adet sancısı gibi ağrı çektim şimdi lavaboya kalktım beyaz şeffaf akıntılı pembemsi hafif kan geldi adet ağrım var halen ama bilenler yazabilir mi
Zeynep2009 alininannesiii nişan rengi öyle olabilir diye okumuştum bir yerde sancılarını takip et sıklaşyorsa doktora gidebilirsiniz
Cicekkiz1 alininannesiii haftamız aynı. Sanırım nişanın gelmiş büyük ihtimalle. Sancıların için dakika tutmalısın😊 keşke benim de sancılarım vs başlasa
Tugce-ylds alininannesiii canım nişanın gelmiş bence ılık bir duş al özel takipliysen doktoruna haber ver eğer devlete gidiyorsan ağırlarını takip et sıklaşınca hastaneye git 😊
alininannesiii Zeynep2009 adet sancısı gibi 2 saatte bir geliyor ara ara anlamadım bekliyim biraz daha bakalım 🤔
alininannesiii Cicekkiz1 gece 1 buçukta böyle bebek toplanmaya başladı hareketlendi aşırı sonra adet sancısı gibi ağrı oluştu uyandım o saatte biraz oturdum geri geçti ağrılarım uyudum saat 5 gibi tekrar başladı tekrar geçti o şekilde oldu şimdi de uyandım kan geldi pembemsi koyu değil ama
Cicekkiz1 alininannesiii doğumun yakın o zaman senin 🤲 bir muayene ol bence hastaneye gidip 😊 Rabbim sağlıkla kavuştursun
alininannesiii Tugce-ylds aşırı pembemsi geldi yani az o da çok telaş yapmıyorum şuan ama normaldir heralde 🙄
Selinnn96 alininannesiii nişan gelmiş sanırım doktora gtmenizde fayda var sancılarınız belinize vuruyorsa hemen gdiin