Seyma18 Kızlar dünden beri karnım ağrıyor sürekli. Sizce neden olabilir? Başına böyle birşey gelen var mı?
Ummi Seyma18 bnde 24 haftligm dun aniden basldi mide bulntimda oldu cogu kside var bu sira sicaklrdn bide cesme sularndn oluo enfeksiyon bnimde hala agrio ama cok hafif 😣
deletedmom205 Canım şiddetli bir ağrı ise doktora git bnimde öle olmuştu gittiğimde bebekler kasintiya geldiğini söyledi için rahatlar hiç olmazsa.
deletedmom205 Seyma18 canım benimde halen agrilarim var bıçak batar gibi ara ara normal diolar hafif ağrılara geçmiş olsun
Kbr96 Benimde ağrımıştı doktorumu aradığımda acile gitmemi söyledi. Gittim ama yorgunluktan yada az su içtiysen veya yediğin bişey de dokunmuş olabilir demişti. Karın bölgendeyse ve dinlenmekle geçiyosa hamilelikte normalmiş ama sen yinede git istersen için rahat etsin
Seyma18 Kbr96 su fazla içmedim bugün sanırım ondan olabilir şiddeti artarsa ve devam ederse bende acile giderim cnm teşekkür ederim
Meryemhorasan Seyma18 hımm anladım cnm yat dinlen biraz uyu belki geçer geçmezse yine de görün doktora gazlanmış da olabilirsin süt felan içtiysen
Seyma18 Ummi bulantı kusma da vardı dün gece olabilir cnm çok geçmiş olsun sana da dikkat et kendine 😊
Ummi Seyma18 ben parol ictm gundz birz iyi geldi tuzlu ayranda icc mideyi rahtlatiyor mahfetti bni 1 gun icinde bulnti karin agrisi smdi birz iyiyym
Seyma18 betulunannesi geçmiş olsun bizimde detaylı ultrasonda bebeğin başı asagidaydi belki de ondan olabilir