Sdagli Anneler 23 haftamdayım belim çok ağrıyıp 2-3 saat iş yapayım ayakta durayım hissetmiyorum yürüyemiyorum yatsam kalkamıyorum ya bukadar ağrı yaşayan var mı nasıl yapıcam bilmiyorum normal Doğum istiyorum böyle olması normal Doğuma engel olur mu korkuyorum 😔😔😔
MucizemE Sdagli Benim de 15 haftamdan beri öyle iş yaptığım gün ne sağa nede sola döne biliyorum uzandığımda bel fıtığı da var 37+6 olduk doktorum normal Doğum yapa bilirsin dedi normal doğumu bekliyoruz şuan
dilekercn Sdagli benimde ayni o sekilde oluyor yatakta saga sola donemiyorum farmasinin agri kesici kremleri var at kestanesi tamamen bitkisel ben careyi onda buldum geceden surup yatiyorum sabaha geciyo doktorumada sordum cok surmemek sartiyla kullan dedi
Esra___ Sdagli aynı postu az önce ben açtım bugün misafir gelecek diye yoruldum biraz yol da yürüdüm şuan ağrıdan mahvoluyorum yatsam da otursam da geçmiyor 😔
Sdagli MucizemE benimde aynı öğrendiğim zamandan beri var ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum korkuyorum çok
Derya341986 Sdagli valla benim en başından beri var sağ kasık ağrım ve bel ağrım doktor normal dedi iki doktora gittim hemde
Sdagli Esra___ rabbim kolaylık versin canım bu ağrı hiç nişeyde yok öyle olunca ona bişey olacak diye çok korkuyorum Tabiki hiç bişey onlardan değerli değil ama işyapmadan da olmuyor ki yavaş yavaşta yapsan yine ağrıyor yine ağrıyor😔