Akalin74 Kızlar ben 32 haftalık hamileyim bugün doktora gittik doktorum bebeğimin kafa çapını ölçtü 3 hafta önden gidiyo dedi çok stres yaptım acaba bu zamqnla duzelirmi. Bu durumu yaşayan varmı
rabiaksoy Akalin74 bnmde hep 2 hafta önden gidiyor doktor bi problem olmadığını söyledi sizinde içiniz rahat olsun
gazetecianne Akalin74 benimkilerden biri 4 hafta önde 😂 doktorum normal dedi genetik ama bizim kafa büyüklüğü. Diğerinin kafası normal ama
aynur9322 Akalin74 benimde 3 hafta önde tek dezavantajı normal doğum yapamazsın dedi çatın dar ise. Genetik doğduğunda göze çarpan bi kafa büyüklüğü olmuyor ablamın bebeklernden biliyorum onada hep aynı şeyi dediler
Almi4134 Akalin74 valla benimki hep öndeydi bana hep stres yaptirdi moralimi o kadar bozdu ki hic takma diger doktors gittim 3 kilo.bir bebegin kafasından ne olacak dedi tamamen scilmana bağlı baktin olmuyor sezsryen olursun.. Ben normsl bekliyorum su an olmazsa da allahin takdiri
Mom_0606 @"Akalin74 benimde hep 2 hafta önden gidiyordu kilosunda 4u geçince sezeryan oldum ama doğduğunda göze çarpan bir büyüklük yoktu kafasinda gayet minnacık 😊