Beybilerim Merhaba hanımlar. 16+6 hamileyim. Soğuk su içtim boğazlarım acır gibi oldu o geçti ama kuru öksürük var gıcık gibi. Bu ölsürüğü doğal yöntemle nasıl geçirebilirim öneriniz varmı?
Fatos_teke46 Beybilerim 35 haftalıkken ateşim çıkmıştı üstüne öksürük şuan 29 günlük anneyim hala öksürüğüm var geçmedi
Beybilerim Fatos_teke46 Beybilerim dün gece yatmadan önce 1 çay kaşığı sirke 1 çay kaşığı limon zencefil tarçın bal ve çay bardağını tamamen ılık suyla doldurup karışım yaptım içtim. Hamile kalmadan önce öksürük olduğunda hep bunu içince geçerdi. ölçüleri azaltıp içtim tabi endişeli ve korkulu içtim sirke olunca ama çoğu su olduğu için Allah’a emanet diyerek içtim. Öksürmek daha kötü ya ıkınıyosun sürekli. Sabah kalktım geçmişti çok şükür. Bebeklerime inş. Bi zararı olmazda
Fatos_teke46 Beybilerim çok geçmiş olsun bnde sezeryan olunca kötü olmustm oksurdugumde baya ağlıyordum nerdeyse şuan yine öyle kanayip duruyor dikiş yerleri 🤦🏻♀️
Beybilerim Fatos_teke46 Çok saolun i. Sizede çok geçmiş olsun doğumda yapmışsınız Allah analı babalı büyütsün. Benim yaptığım karışımı deniyebilirsiniz. Benim geçti çok şükür öksürük sabah kalktığımda çok şükür iyiyim