annesininkuzusuuuu Kızlar selam 31+3 teyim. Sola doğru yatıyorum hemen bebeğim tekme atmaya başlıyor sağa dönüyorum yer değiştiriyor bu kez sağa geçiyor. Sırt üstü yatıncada belim ağrıyor. Ne yapayım? Yatamıyorum doğru düzgün.
gokcekubra annesininkuzusuuuu Bebek için en sağlıklısı sol tarafa yatmak sizi hareketleriyle rahatsız ediyor olsa da🥰❤
Ilkim_05 annesininkuzusuuuu hep aynıyız kuzum az kalmış sanada bu saatte uyanığım çünkü bende uyuyamıyorum yanlarım ağrıyor sırtüstü yatsam nefesi alamıyorum heryerim ağrıyor 38 haftaligiz canimm feda ona cuma gunu kavusacagiz Allahim nasip ederse
annesininkuzusuuuu gokcekubra Zarar görüyor gibi hissediyorum sanki eziliyor gibi geliyor🤷🏼♀️ Yoksa kendim daha rahat ediyorum sola tarafa yatınca ♥️🥰💐
gokcekubra annesininkuzusuuuu Ezildigi için değil sola döndüğümüzde daha rahat hareket ediyorlar içeride yer açılıyor onlara da bu yüzden bu kadar hareket ediyorlar 🥰
mutlugebeee Kızlar sol tarafa yatmak iyide süreklide olmuyor ki yaa🤦🏻♀️ Benim sol tarafım çürüdü artık dayanamıyorum😔
Metooo 24 haftadayım ıkızlerme gebeyım sola donunce soldakı yavrum saga donunce sagdakı yavrum harakete gecıyo sırt ustude cok yatılmıyo 2 yastık ve yanlara hamıle destek yastıgı ıle uyumaya calısıyorum ama gece cok kalkıyorum 😔