Berenim İkinci gebelikte sancı uzun sürmüyor evde sancı çekin demeniz çokta mantıklı bir durum değil ilk hamilelik olsa bile her zaman risktir..
symnrakyz Berenim benim ilk gebeligimde o yuzden sancinin ne oldugunu hile bilmiyodum taki suni sanciya kadar. o yuzden iyicee emin ollun feci agrii olsun demek istemistm
symnrakyz [bilinmeyen] kizlar kusura bakmaya bebek var diye yeni cvp vermek durumunda kaldim sizlere . sancim flan olmadi oyle cok ama tabi hafif kasilmalarim oluyodu.
Eda16 symnrakyz ben 38 haftaya girdim 3400 şu an ilk bebeğim normal doğumu çok istiyorum ama iri olmasından da korkuyorum. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bize de dua et 🌹🙏
symnrakyz Sibelsamet şuan tam 6 gunlyk oldu kizim ve ben nerdeyse disarda gezip oyniucak kadar iyiyim dikislerim bana pek aci vermiyo siziltisi disinda ama benimle dogum yapan sezeryan arkadasim haleen ayagii bilee zor kalkiyomuus yataktan cikamamiis
symnrakyz Gencanne01 ama inan oyleler ne halden anliyolarr ne seni dinliyolarr nedee adam akilli cvp veriyolarr
symnrakyz gulsumklc2 o kisim uyusuk yapiliyo gibi hani ama gene elleri icinize giriyo o bebekten sonraki rahatlamadan sonra tekrar ellerini daldirmlari hiic iyi olmuyo tam rahatladm derkeenn hanuu
symnrakyz Eda16 ayy amin insallhh rabbim yardmciniz olsun son haftada pek kilo almiyo 39 a kdar 100 grm 3600 flan dogar sen yinedee dikkat et tabi