Mucizemizz 27+0 haftalik oldukk suan bebeğim çok aşağıda. Bayağıda baskı yapıyor. Sürekli lavaboya gidiyorum yürüyemicek dereceye geliyrm özellikle hareket ettiğinde çıkıcak gibi hissediyorum yarın doktora gidicem başına gelen varmı aynadan baktığımda karnım.baya aşağıda. 😑yardımcı olursanız sevinirim
Nezahat Mucizemizz 26.27.haftalar bendede oldu korktum gittim doktora şanlı aşagıda açılma hissediyordum bebeğin kafası aşağıda Doğum pozisyonunda baskı ondan dedi korkacak bişey Yok dedi şuan normale döndü yukarda şimdide kaburgam batıyor
cbn_zg Canım benimde aşagıda önceden saatlerce yürürdüm bi sıkıntı olmazdı ama şimdi abartmıyorum 2 dakıka yürüyünce kasıklarım kopuyor sankı doktorumla konuşmadım henüz ama bılen varsa tecrubelılerden bende burda durayımda okuyayım 🙏
Ozteber 34 haftalığım benmde başından beri aşağıda evet daha çabuk yoruluyorum ama bi sıkıntı yok dedi doktorum sadece ilişkiyi yasakladi bide 38de gelebilir prensesimiz dedi başka bi sıkıntı yok sukur
Anneolunca Benim de cok asağıda hatta okadar assagıda oynuyoki dokunsam değicekmişim gibi🙈 ikinci bebeğim bu arada. Kızım cok yukarıdaydı nefes alamazdım bu ise basından beri hep asagıda oyuzden cok yürüyemiyorum ve cok oturuncada ağrı yapıyor. Dr uma sordum. İlk doğumdan sonra karın kasları cok gevsediği için bukadar asagıda oldugunı söyledi🤷🏻♀️