Selintzr Kızlar iyi geceler 30 haftalık hamileyim ama uzun zamandır çok fena akıntı ve koku var idrar yolu enfeksiyonum yok tahlil yaptırdım ama anlamadım enfeksiyon varken bu kadar yoktu diyebilirim bunun için ne yapmam lazım bana bir çözüm lütfen 2 haftaya doktora gidicem onada soracağım zaten ama benzer bir sıkıntı olan varsa ve çözüm bulduysa bana da lütfen 🥲
Denizyildizii Selintzr idrar yolu enfeksiyonu olmayabilir ama vajinal enfeksiyon olabilir. Oda tahlille belli olmaz. Sen şikayetini söyle büyük ihtimal fitil verir. Oda 6 günlük oluyor genelde
Tgbkrm-21 Selintzr bende de aşırı derece akıntı var ve üstüne birde kokulu berbat bi durum 37 hf hamileyim ama yeni olmadi bende hep vardı hamilelikte daha da artti ayrıca enfeksiyon ve mantar da vardı bende doktorum gebelikten olduğunu söyledi sonra ben koku da olduğunu söyleyince fitil verdi iki gün önce bitti fitil
Sinemmmmm58 Selintzr idrar yolu olmasa bie vajinal enfeksiyon olabilir alttan kontrol ettimi acaba doktorunuz benim bu sikayetlerimde hep vajinal enfeksiyon cikiyodu hatta bu yuzden hamileyken smear testi dahi almisti doktrum hamilelik boyu fitil kullandim bide tavsiyem iliskiye girerken condom kullanin hamilelikte daha cok enfeksiyon kapiyoruz malesef
Selintzr Bbbkkk Ama enfeksiyon yok tahlil yaptırdım çok saçma değil mi anlamadım fitil koymak da mesele üüüf 😂 Ne zor yahu 2 hamilelik birde ilkinde bu kadar yoktu
Bbbkkk Selintzr aynı şekil canım enfeksiyon yok bende tahlil verdim ama akıntı var onun için fitil verdi evet ya bi fitilimiz eksikti😀 bugün çatı muayenesi oldum darmadumanım😀
Selintzr Bbbkkk Aaah aah bilirim o muayeneyi Allah bildiği gibi yapsın onları canımı alsalar o kadar acımaz heralde 😂😂 geçmiş olsun tatlım Allh sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı 🧿🧿
Selintzr Sinemmmmm58 Yok sürekli kullanıyoruz condom zaten hiç alttan bakmadı gidince söylicem işte bakalım ne diyecek adam biraz rahat ama 😂 Umarım bir çözüm yolu bulunur
Umudumbitmedi Selintzr sirkeli suyla yıkamamı söylemişti dr birde turşu suyu ve kefir içmemi söylemişti bide 5 gün fln fitil kullanmıştım geçti
Gamzeparlak1 Selintzr kokulu akıntı mutlaka vajinada enfeksiyon anlamına geliyor,genelde cinsel ilişkiden,iç çamaşırından oluyor. İstersen bekleme o koku da çekilmez,fitil veriyor doktor.
ay-se Selintzr vajinada flora bozukluğu da olabilir evde iç çamaşırı giymeyin gece yatarken hava alsın
Esra3890 Selintzr benimde aynıydı kötü koku vardı acayip doktorum idrar tahlili yaptı enfeksiyon yok negatif ama bakteri çok ççıkmıs koku yapar dedi doktor fitil verdi içinde 2 tane 3 gün arayla kullan geçer dedi bakalım kullanmaya başladım geçer inşallah sende tahlil yaptır mutlaka